10 Starter Facts

  • 12.09.2016 kl. 12:14

Siden dere ikke kjenner meg noe særlig tenkte jeg og legge frem 10 starter facts slik at dere kan lære meg bedre og kjenne + forstå hvem enkelte personer er når jeg skriver navn her inne. Så, let´s go!

 

1. Jeg har 3 bestevenner, Camilla, Linn og Gjet Erik. De er virkelig folk jeg kan si ALT til uten og være redd for at det går videre, Linn er vell den personen jeg går dypest til om kjærlighet og slikt, mens Camilla er vell den som vet om alt det dumme jeg har gjort opp gjennom årene og hun jeg alltid har vert bestevenninne med siden jeg var liten. Gjert Erik, har jeg bare kjent hele livet, han er bare verdens beste og dømmer aldri! 

 

2. Typen min heter Marius, han er like gammel som meg og er lærling som eletrikker. Han får dere nokk se en del til. 

 

3. Jeg har 7 søsken, hehe. Nei alle er ikke hel. Jeg har 3 ekte brødre, 2 halvbrødre og 2 ste søstre. 6 av de er yngre mens jeg har 1 eldre bror. Så ja, vi er en ganske stor familie.

 

4. Jeg er en veldig energisk person, så jeg er veldig dårlig på det å ikke ha noe å gjøre. Om jeg kjeder meg går munnen i ett sett (om jeg er med de rette folkene selvfølgelig).

 

5. Jeg liker ikke og sove lenge. Det å våkne om morgenen og tenke ´´Hvor ble det av dagen?`` er FÆLT. Selvfølgelig, det hender jo at jeg også sover lenge men jeg liker det ikke. Vi må jo få noe ut av dagene mens vi kan.

 

6. Jeg elsker å gå på turer, om det bare er rundt byen eller opp ett fjell. Ja, jeg er en av de som kan bli lei om jeg føler jeg ikke kommer noen veg men hvem blir vell ikke det når du føler du er på samme plassen hver gang du ser opp? Turer er skikkelig befriende. 

 

7. Jobben min er livet mitt. Jeg elsker virkelig jobben min, selv om det er jeg som jobber når alle har fri. Det er veldig irriterende å dra på jobb når jeg vet at alle de andre er på festival, ute og griller, har filmkveld osv. Men når jeg først er kommet på jobb elsker jeg og være der. Timene flyr og det er vertfall ingenting som er bedre enn at gjestene våre er fornøyde også.

 

8. Om jeg først går inn for og se en serie er det ikke mye som kommer mellom meg og den før jeg har sett den ferdig. Det må være det eneste som kan holde meg opptatt en hel dag.

 

9. Jeg er veldig dårlig på det og ta feil. Jeg står virkelig på mitt til det motsatte er bevist selv om det andre sier virker mer logisk, hehe.

 

10. Laget vårt er best uansett resultat. Ingen fotball lag kommer høyere enn laget vårt. Jeg ser alle kampene jeg kan og det er ikke ofte det blir spilt en kamp uten at jeg følger med på stillingen uansett hvor jeg er. Så satser vi selvfølgelig på tippeligaen neste sesong! HEIA FLORØ! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits