Small But Mighty

  • 15.09.2016 kl. 12:51

Hei dere!

Det er nydelig og komme tilbake på jobb selv om de 3 fri dagene var flotte de også! Tror jeg kjeder meg veldig fort om jeg har fri når alle andre jobber, haha! Denne dagen her vert ganske effektiv. Har ryddet, vasket, skiftet på sengetøy og satt nettopp helt oppslukt i den siste Fifty Shades boken. Jeg rett og slett elsker de bøkene og ser allerede frem til valentinsdagen 2017 siden Marius har lovet at vi skal se den andre filmen.

Ja.. Jeg er en av de få som synest at den første filmen var bra, men jeg skjønner ikke hvordan folk som leste boken til filmen kan si at den var dårlig! Greit.. Christian nådde ikke helt opp til forventingene og det var ikke så mye sex som vartfall guttene hadde håpet på, men den blir jo ikke dårlig av den grunn (!!)


 

Foresten så har jeg fått helt dilla på disse små smoothiene til Froosh. Ikke bare er de utrolig gode og sunne, men også så ekstremt søte! De kommer garantert til og bli en cravings! Nå skal jeg ut og få svettet litt før jobben kaller. Snakkes! 

2 Kommentarer

Anett

15.09.2016 kl. 21:54
Du e så shadylady Tiril :)))) <3333

Gledings til nr 2 kjem ut (Y)

må ha "porn" når alle har komt hahaha! :P <3

Tiril Korneliussen

15.09.2016 kl. 23:33
Anett: Hahah, så sykt også! <3

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits