I høst vil jeg

  • 19.09.2016 kl. 15:41

Jeg er sikker på at alle har ting de vil bli flinkere på, jeg har vertfall en del. Så jeg satt meg noen mål jeg vil klare og oppnå innen desember. 
Jeg vil:

 

Bli flinkere til og gå flere turer. Jeg elsker og gå turer men det å faktisk gjøre det og ta seg tid til det er en annen sak så det vil jeg virkelig bli bedre på. 

 

Oppdatere dere hver dag. Jeg har ikke oppdater dere på noen dager nå og det vil jeg ikke skal skje igjen, så fra nå av skal jeg skrive innlegget i det det faller meg inn og så publiserer jeg det senere som en dag jeg har lang jobbdag eller bare har det veldig travelt.


 

Sette opp en treningsplan. Det og velge hva jeg skal trene da og da og hvor mye av hvert jeg skal gjøre er jeg ikke noe flink på, jeg gjør egentlig det som faller meg inn når jeg først er på trening så en skikkelig pan hadde jo bare vert supert!

 

Lese mer. Det er jo utrolig deilig og lese når du først har sittet deg ned og begynt.

 

Bli ferdig med alle julegavene tidelig. Jeg er alltid den som er virkelig sen med julegavene, men i år har jeg bestemt at det skal bli annerledes. Alt skal være ferdig innen 1. Desember. 


 

Bli flinkere og vise hvor glad jeg er i Marius. Jeg er ikke noen veldig romantisk person. Ikke noe flink til og gjøre og si søte ting, noe han virkelig er. 

 

Bruke mer tid på vennene mine når jeg har fri. Jeg har ikke hatt mye fri i det siste noe som har gjort at jeg har dratt hjem til familie eller vert med Marius da jeg har hatt tid. Mine gode venner bor enten i Førde, Bergen eller Solund så det er ett stykke bare for og dra på besøk. Men til helgen skal jeg og Linn noe vi har gledet oss til en liten stund nå! Jeg har jo endelig sakt det til Marius så nå kan jeg jo fortelle det til dere snart også, haha.

 

Reise mer. Vet ikke helt om det er noe jeg får gjort i høst meeeen det er noe jeg virkelig vil. Ikke nødvendigvis til utlandet men bare å se landet. Jeg har sett veldig lite av Norge, noe jeg synest er virkelig trist.

 

#mål #reise #venner #kjæresten #trening #tur

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits