Makeup Mekka leverer

  • 21.09.2016 kl. 21:47

God kveld!

Som jeg sa i forrige innlegg har jeg fått en pakke i posten fra Makeup Mekka som jeg tenkte og vise dere nå, ikke at jeg trengte produktene med en gang men dette er varer jeg bruker så jeg tenkte hvorfor ikke? De hadde jo tross alt 70% (!!) Så her er det jeg fikk i posten:

 


1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER

 

1. Duo Face Powder Contour Palette: Dette er ikke ett produkt jeg er noe kjent med men omtalene var ganske gode så jeg tenkte jeg skulle prøve det. Kanskje det er en ny favoritt? 

 

2. Plumping Pore Minimizing Face Primer: Jeg er helt forelsket i denne! Den gjør huden silkemyk og jevn før du skal påføre foundation.

 

3. Waterproof Ultimate Contour Lip Liner: Egentlig bare forde de var så mye på tilbud + jeg har en liten craving på alt av lip linere for tiden. Blir ikke en flott dag uten.

 

4. Eyeshadow Magnet: Denne får øyeskyggen til og både vare lenger men jeg føler også den hjelper med og få en dypere farge. 

 

5. Matte On The Go Baked Powder: Alltid min siste påføring på selve ansiktet. Hjelper virkelig og holde sminken fin utover dagen, jeg skal ikke si den hjelper med og vare hele dagen men om du frisker den opp litt har du en fin jevn sminke ut over hele dagen. 

 

Det beste med Makeup mekka er jo selvfølgelig at alt kommer i postkassen (så lenge det er plass selvfølgelig) så du slipper postkontoret. 

#Makeup #sminke #beauty

2 Kommentarer

Henriette Celin

21.09.2016 kl. 22:10
Så mye fint!

Tiril Korneliussen

21.09.2016 kl. 22:35
Henriette Celin: Ja, har sett frem til denne pakken :)

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits