Lashes by Natalie De Kor

  • 22.09.2016 kl. 22:04

Hei dere skjønne!

Jeg har egentlig alltid vert den personen som har sakt at jeg ikke skal fikse vippene mine. Jeg har liksom vert redd for at jeg ikke skal kunne like mine vanlige vipper ettter det, siden jeg har så små og fucka vipper. Men nå har så mange jeg kjenner prøvd/har det enda at jeg tok sjansen og sjekket om jeg liker det. Ærlig? Det er pent JA og det hjelper virkelig å slippe og fikse på vipper med vippetang og mascara og i tillegg begynne og skulle dra alt av igjen på kvelden. Så ja jeg liker det men jeg tror ikke det blir noen undergang den dagen jeg finner ut at jeg ikke vil ha det mer. 


(Begge bilder med ekstra vipper)

 


(Mine vanlige vipper uten mascara)

 


(Etter at jeg fikset dem)

 

Vippene mine ble litt mye da jeg først tok dem, siden jeg ikke fikk velge noe spesifikt gjorde hun egentlig mer som hun selv ville. Så jeg fikset dem litt selv dagen etter for at det ikke skulle være FOR mye. Tips. Om du har tenkt og ta og synest vippene ser veldig store ut da du har tatt dem, ta det med ro, de detter litt sammen til neste dag. Det gjorde de vertfall på meg. OG det tar lenger tid enn du tror.. Jeg tenkte at det sikkert ikke om til og ta mer enn vartfall 1,5 til 2 timer MEN jeg lå på benken i 3.. Haha, dumme meg trodde det jar jeg som bare kjedet meg skikkelig og tiden gikk kjempe tregt.

 

 Alt i alt angrer jeg ikke på og ha tatt dem og Natalia er en veldig flink og hyggelig dame som vet hva hun gjør. (Jeg tok vippene mine i Førde).

#extensions #vipper #sminke #makeup #Førde

4 Kommentarer

Evelin

22.09.2016 kl. 22:28
så fine vipper du fikk:D

ønsker deg en fin kveld:D

Tiril Korneliussen

23.09.2016 kl. 00:07
eveliin: Takk! Samme for deg! :D

Henriette Celin

22.09.2016 kl. 22:31
Så utrolig pent <3

Tiril Korneliussen

23.09.2016 kl. 00:07
Henriette Celin: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits