Bergen Stresset

  • 27.09.2016 kl. 20:13

Hei dere!

Vet jeg burde skrevet dette innlegget på søndag siden det handlet om helgen, men jeg var så forferdelig sliten den dagen at jeg fikk meg faktisk ikke til og gjøre det... Jeg startet på det men hjernen ville rett og slett ikke jobbe med meg.. Så dere får det nå! Bedre sent enn aldri ;) 

Tror ikke jeg har hatt en så fullstappet helg på evig lenge. Vi var ikke så mye som kommet inn på hotellet en gang før vi var i gatene igjen! Og jeg har svidd SÅ mye penger og jeg føler meg så fæl. Jeg elsker og shoppe og slikt men hater virkelig og bruke penger. Jeg kan trøste meg med at jeg har kjøpt ting jeg egentlig trenger og ellers bursdagsgave til mamma, potetskreller til foreldrene til Marius, haha. Det må være det beste jeg kjøpte. De har potetskreller, men ingen liker den så hvorfor ikke, de er så billige på IKEA.  (Skal vise innkjøp på ett innlegg senere).

 

Fredag kveld var en veldig rolig kveld. Vi hadde ´´Hjemme Spa`` på hotellet, hah. Der vi hadde fot og ansiktspleie, det var skikkelig morsomt så slike ting må jeg virkelig gjøre oftere! Lørdag måren var det tidlig opp og rett på Åsane der vi var innom IKEA og 3 av senterene der.. Off så slitene vi var da vi kom tilbake på hotellet. Kunne virkelig bare lagt meg til og sove.. MEN det vi hadde planlagt var at vi skulle til en kompis som heter Ivan og dra på byen. Da var det rett i dusjen, på med klær og sminke og rett på bybanen som vi måtte vente på i over 30 min fordi Ivan ikke viste at den bare gikk hver halvtime på lørdager og så var den selvfølgelig forsinket også. Vi kom oss til Ivan tilslutt da. Det var virkelig godt og se han igjen, og det ble en super kveld. 

Søndag var som alle andre søndager.. rolig.. kanskje ikke like opplagt som vanlige søndager og litt mer uggen men alt i alt en vanlig søndag med blikket rettet hjemover. Det var trist å dra faktisk, jeg liker virkelig denne byen, kanskje det er her jeg ender opp? Nei, nå skal jeg ikke skremme folk, hah. 

 

#Bergen #tur #weekend 

2 Kommentarer

lisarorvik

27.09.2016 kl. 20:38
Så koselig, nydelig bilder :)

Tiril Korneliussen

27.09.2016 kl. 20:51
lisarorvik: Det var det, takk! :)

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits