10 ting livet har lært meg

  • 29.09.2016 kl. 21:17

Hei dere! Jeg er helt sikker på at livet har lært hver og en av oss noen skikkelige lekser. Så hvorfor ikke dele de med hverandre? Dette er bare noen av tingene livet har lært meg: 

 

 Gjordt er gjordt: Uansett hvor mye du angrer på noe får du ikke gjort det om igjen. Ta det som en lærdom og heller la være og gjøre samme feilen en gang til.

 

Du skal være stolt av deg selv: Hva andre tenker om deg har ikke så mye og si. Gå med hode hevet og vær stolt av det du har oppnådd og hvor i livet du er uavhengig av hva andre forteller deg og hva de mener. Det er DU som skal være stolt over deg selv.

 

Det er lettere og få tilgivelse enn tillatelse: Vi SKAL gjøre dumme ting, vi SKAL lære og vi SKAL måtte si beklager for ting vi har gjort. Så jeg vil heller angre på noe jeg gjorde enn og angre på noe jeg ikke fikk gjort fordi jeg viste at det ble konsekvenser. De beste minnene og den beste lærdommen har som regel konsekvenser.

 

Du kan ikke alltid ha rett: Jeg vet det er hardt og godta noen ganger, men du må ta feil litt du også kjære deg, alle må. Det er bedre og gi slipp på meningen enn og lage ett stort mas av det.

 

Det er ikke over før det er over: Uansett og ting går helt drit rett før mål så er du ikke ferdig! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gitt opp rett før slutten fordi jeg ikke har nådd opp til forventingene mine for og finne ut at jeg var ganske nær alikevell. Vær den siste til og gi opp!

 

Spar deg for den shotten: Det kommer sjelden noe godt ut av det uansett hva venninnen din sier!

 

Det er forskjell på forelskelse og følelser: Forelskelsen forsvinner fort om det er deler av en person du merker at du ikke liker. Følelsene er når du velger og like disse tingene like godt som du liker alt det andre med personen.

 

Penger er lykke: Ja, livet hadde vert så mye lettere om jeg pluteslig hadde vunnet i lotto men når alt kommer til alt ville jeg heller vert uten en krone enn og ikke ha familien og vennene mine her for og støtte meg. 

 

Trening gjør deg faktisk lykkeligere: Uten god fysisk form er du ikke i stand til og gjøre mye av tingene i livet og for en energi du får om du holder treningen oppe! Du kan jo stå imot hva som helst! 

 

Du har ikke dårlig tid: Bruk litt ekstra tid på ting, ikke stress du har jo hele livet. 

 

Noen som kanskje kjenner seg igjen? 

5 Kommentarer

Henriette Celin

29.09.2016 kl. 22:21
Kjenner meg igjen i så og si alt, hehe. Artig å lese (:

Tiril Korneliussen

29.09.2016 kl. 22:42
Henriette Celin: Så bra! Vanskelig og finne ut hva folk liker og lese i begynner fasen :)

REBECCA HOLDER

29.09.2016 kl. 22:54
Så mange fine punkter. Det at man blir lykkelig av trening og at gjort er gjort er så latterlig sant. Det man har gjort, må man bare leve med - rett og slett.

Tiril Korneliussen

29.09.2016 kl. 23:12
REBECCA HOLDER: Godt det ikke bare er meg! =)

Henriette Celin

29.09.2016 kl. 22:55
SV: Ser den altså ^^

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits