Bloggene jeg MÅ lese

  • 11.10.2016 kl. 13:45

Leandra Valencia

Denne bloggen har jeg nesten nettopp begynt og lese men jeg synest hun er veldig fink og elsker at hun holder seg saklig og ikke babbler om alt rundt innleggene sine. Hun blogger om alt fra mote til oppskrifter så denne bloggen er det verdt en tur innom. Henne finner du HER.

 

Andrea Badendyck 

Gjennomtenkte innlegg med mye og klare bilder. Noe som får meg til og synes en blogg er interessant. De fleste her inne vet hvem hun er på samme måte som de 3 neste. Henne finner du HER.

 

Erica Mohn KvamEn blogg som er så og si lik Andrea sin, er vell slike blogger jeg like da. Henne finner dere HER.

 

Stina Marie BakkenHun legger ut mange innlegg om typiske jente problemer, life hacks og ikke minst lager hun ange videoer. Jeg fikk først vite om henne på youtube og begynte og følge med der og likte henne bedre og bedre så da starter jeg og lese bloggen i tillegg. Henne finner dere HER.

 

Desiree AndersenDette er også en blogg jeg nylig begynte og lese, men denne er blitt den første jeg går inn på når jeg skal begynne og lese. Hun har så mange tips og tanker som jeg aldri hadde tenkt på. Ikke minst at oppskriftene hennes er livreddere! Denne anbefales virkelig om dere ikke allerede leser den! Henne finner dere HER.

 

Venne bloggene:

 

Anett HorstadHun er ikke kommet skikkelig i gang med bloggingen men det er ett must og se om hun har lagt ut noe når jeg er innpå! Anett er veldig fink med foto så dere får garantert se mye av det der inne i tillegg er hun en skikkelig sterking på treningssiden! Henne finner dere HER.

 

Helene Hatlem Steen

En blogg som er verdt og følge med på for deg som liker tips og videoer. Helene er ikke bare flink og skrive men har en flott stemme og danser som en Gud! Jeg liker bloggen hennes veldig godt, ikke bare fordi hun er en venninne men fordi jeg digger det at hun står skikkelig på gjennom alle allergiene hun har. Tror ikke jeg hadde taklet det like bra for og si det slik! Henne finner dere HER.

 

 

4 Kommentarer

Helene Hatlem Steen

11.10.2016 kl. 14:09
Awi <3 <3

Tiril Korneliussen

11.10.2016 kl. 15:05
Helene Hatlem Steen: <3<3

REBECCA HOLDER

11.10.2016 kl. 15:27
Så koselig innlegg. Jeg har faktisk lest LEA sin i lang lang tid (eller sett hun på youtube i hvert fall) og elsker den bloggen :D

Tiril Korneliussen

11.10.2016 kl. 15:58
REBECCA HOLDER: Ja, er synd jeg ikke har sett den før! :D

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits