It´s my happy place

  • 12.10.2016 kl. 21:40

Jeg tror ikke jeg har savnet noe så mye som denne sporten noen gang. Men det er jo ikke så veldig rart når du har vert hektet hele livet får så og måtte gi det fra deg for og få MAX ut av utdanningen din. Slik skal det ikke være lenger. Jeg skal tilbake i sporten med samme baby fjes som jeg avsluttet med! 

 


Dette er Vies Lukas, han er 6 år og var min beste venn på vgs. Etter 2 år synest jeg virkelig det er på tide og forenes igjen! Flere planer blir snudd på hodet for å få dette til og fungere men denne gangen gir jeg ikke slipp på han for en læreplass jeg egentlig kunne tatt en anen plass. Han er rett og slett ´´my happy place`` om jeg skal være helt ærlig. Alle ryttere har sine nedturer med hestene men det er jo slik de blir bedre sammen så jeg skal fult og helt si at med han er det lykkeligste stedet jeg kan være. Jeg kan ikke bare trene og sosialisere meg med andre ryttere.. Jeg kan tenke, snakke ut og vite at det aldri kommer videre. Ja det høres helt på trynet ut for dere som ikke har drevet med hest men dere kan tenke på hesten som en type terapi og trening i ett. 


 

Dette må virkelig være det jeg ser mest frem til nå.. Desember kom fort! 

1 Kommentar

Anett H

17.10.2016 kl. 16:14
Fine paret <3

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits