This Happend

  • 09.12.2016 kl. 19:48

Long time no see!

Jeg har vert borte en stund nå og det er mye som har skjedd men isteden for og skrive ett langt innlegg som jeg egentlig kunne unngått om jeg ikke hadde vert borte fra bloggen skal jeg spare dere å si det kort og rett ut isteden, dette har skjedd: 
 

- Jeg og Lukas er kommet tilbake til hverandre for og bli. Det var virkelig lykke og se han igjen. Selv om han ikke er i topp form kommer alt til og bli som det var, om ikke bedre! Gleder meg virkelig til og tilbringe mye tid med han etter nyttår! 

 


 

- Jeg og Marius er cut off. Sikkert det største som har skjedd siden sist, men det var for det bedre og vi var ganske enige at vi ikke kjente hverandre godt nokk til og være noe mer enn venner. Vi er fortsatt venner og det er det som er viktigst! 

 


 

- Mine vippe extensions er long gone. Jeg taklet det bare ikke. Å våkne hver dag med en vippe i fjeset og det tullet med og måtte børste de HELE tiden? ´´Du må lide for skjønnheten``.. Nei ass. 

 


(Ja, jeg har fått beskjed om at jeg hadde dobbelt øyebryn)

- Det har vert halloween. Jepp, vi gikk som det minst skumle du kan gå som.. Superhelter! Noen må jo redde folk på halloween også ;;

 

Gold number 19 balloon
 

- Jeg har blitt 19! Jeg gikk og tenkte at dette virkelig var ett ubrukelig år egentlig til jeg innså at jeg er heldig som i det hele tatt har nådd hit. Hvert år gjelder uansett hva du får lov til og ikke! 

Ikke så mye som har skjedd egentlig altså. Litt små ting her og der er det jo, men de største tingene er vartfall tatt med her. 

Så snakkes vi snart! 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits