Make it permanent

  • 10.12.2016 kl. 10:48

Dersom en person spør meg hvor mange søsken jeg har svarer jeg alltid 7. Skulle jeg vert en av de som er veldig nøyaktig på dette hadde jeg svart: 4 ekte brødre, 2 halv brødre og 2 ste søstre. Men det er jeg ikke.. Uansett hvilket ord som kommer fremfor søster eller bror vil det alltid stå søster eller bror bak. De er familie uansett hvor de kommer fra ♥

Nå som jeg har fått frem at alle mine søsken er likegyldige uavhenging av foreldre og om de er mitt blod eller ikke, kan jeg be dere senke skuldrene.. For jeg har ikke tenkt og skrive noen novelle. Lenge har jeg lett etter en tatovering som kunne representere mine søsken, dessverre uten hell. Så jeg tok saken i egne hender. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ble så utrolig fascinert av denne måten og representere søsken på.. Men jeg så en jente på instagram som hadde en tatovering. 3 firkanter, hver enkelt med forskjellig bokstav i altså hennes 2 søsken og henne selv. Jeg dro frem tegneblokken og blyant og prøvde om og om og om igjen. Til jeg tilslutt klarte det! Denne skal representere meg og mine søsken resten av livet mitt:

I dette designet er det 8 firkanter:
- 3 ekstra markerte i 3 forskjellige størrelser for oss søstrene.  
- 4
smalere for hver enkelt bror. 1 stor, 2 like store (tvillinger) og en mindre. 
- 1 helt sort for lillebroren vår som vokser opp med utrolig mye motgang i livet.

 

Å få tatt denne er en av de tingene jeg ser mest frem til, jeg er allerede utrolig knyttet til den og det er jo bare en tegning. Den hadde umulig betydd like mye om jeg ikke hadde brukt så mye tid på og tenke gjennom hvordan alt skulle passe oss 8 perfekt. Altså ett lite tips fra meg til deg dersom du tenker å ta en tatovering: Ikke let etter tatoveringen din, ler etter inspirasjonen til og skape en egen. Jeg er vertfall 100% sikker på at det betydde mer for meg. 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits