Min ansiktsrutine

  • 11.12.2016 kl. 18:48

Søndag er jo virkelig en dag der du har tid til og gjøre ting. Jeg har faktisk brukte dagen på jobb som jeg kom hjem fra i 2 tiden. Jeg har også vert på fjelltur, hah. Det var veldig spontant egentlig, bare hev fra meg, tok på tur klær og gikk. Men så utrolig befriende det var, ikke minst når mobilen ladet ut og jeg var uten musikk. Først ble jeg litt oppgitt men det var faktisk, en av de bedre turene jeg har hatt når jeg har gått alene. Skal virkelig begynne og legge øreproppene igjen hjemme noen ganger for det var fantastisk! Men til poenget, vi vil jo ikke at hele innlegget skal bli småsnakk. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere min rutine for ansikt siden jeg uansett skulle gjennomføre den.

 

My Faceroutine:

- Lunket vann. For og få åpnet porene pleier jeg og legge en varm/lunket klut over ansiktet i noen minutter (det er viktig at den er varm hele tiden). Eller du kan selvfølgelig gjøre rutinen etter en god dusj, noe som er blitt mer og mer vanlig for min del etterhvert.

 


 

- Galacial Marine Mud Mask av Epoch. Denne påfører jeg i ett jevnt lag der jeg vil ha den. Når jeg begynte og bruke den tok jeg den over hele ansiktet, men nå pleier jeg bare og ta haken og over nesen, og hele ansiktet noen ganger slik som idag. Når den har tørket kan du velge mellom å vete den og la den tørke enda en gang eller og bare skylle den av. Når du veter den dytter du bare litt vann på og gnir det sammen. Helst bruk lunket vann både når du veter og når du skyller av. Så er det bare og tørke seg.

 


 

- Biotherm Aquasourse Cocoon. Denne påfører jeg ettersom huden min blir veldig tørr rett etter bruk av Mud masken. Denne bruker jeg også hver kveld før jeg legger meg. Jeg hadde tørr hud en stund og lette lenge etter en ansikts krem som kunne hjelpe. Da jeg prøvde denne av en venninne var jeg virkelig reddet, den er fantastisk på huden, så om du har tørr hud funker denne supert.

 

Andre ting jeg gjør for at huden min skal hode seg frisk: 

 

- Vasker sminkekostene mine ofte. Selv om jeg har en til hvert bruk samler det seg mye urenheter i sminkekostene, noe som er med på og ødelegge huden. Derfor er det viktig og vaske dem uansett. 

 

- Drikker mye vann. Dette er kanskje det viktigeste jeg gjør for og holde huden fin. Vann hjelper virkelig med og skylle ut urenheter i kroppen slik at du blir kvitt de. Altså: Vann hjelper deg og holde hele kroppen i sjakk. Jeg merker veldig fort om jeg har en uke der jeg er dårlig til og drikke vann. 

 

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med en god skål frukt og Frikjent. Anbefaler virkelig den serien for dere som ikke har sett den, den er sykt bra. Så må dere har en flott kveld videre! 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits