5 ulemper med å bo alene

  • 12.12.2016 kl. 20:38

Som tenåringer drømmer alle om å flytte hjemme fra og bevise at det går an og klare seg selv også. Men alt er ikke bare dans på roser og når du endelig har flyttet for deg selv innser du hvorfor, haha. 

- Du må spise alt alene. Jeg elsker familiekos, taco fredag, søndagsmiddag og alle de tingene. Uheldigvis er det ikke slik når du bor alene. Selvfølgelig kan du ha kos, taco fredag og søndagsmiddager men det blir jo ikke det samme uten familien. 

 

- Du må bruke penger på dopapir. Jeg vet vi trenger det men det er mange andre ting jeg heller skulle brukt de pengene jeg bruker på dopapir i året altså... Høres jo ut som jeg kjøper nytt hver dag, men det gjør jeg ikke altså, haha. Men vi må jo ha det. 

 

- Det er bare du som roter. Jeg har ikke vert den mest ryddige personen for og si det slik, og ærlig.. Ja, jeg har beskyldt søsknene mine for og ha rotet noe jeg har rotet. Hvem har ikke? Problemet er at når du bor alene er det bare en person og skylde på. Dette var egentlig bare en plage i begynnelsen ettersom jeg er blitt mye flinkere til og ikke rote men jeg vil fortsatt si det er en ulempe.

- Ingen kontrollerer når du unner deg noe litt for søtt i uken. Det å måtte si nei til seg selv er fælt så da er det mye bedre og ha mamma der som sier nei isteden, men nei ikke nå lenger. Jeg skal være ærlig med dere, jeg har sprukket opp til flere ganger men det kommer seg. 

 

- Mamma er der ikke når du er syk og har mensen. Jeg har vert en veldig mamma jente siden jeg var rundt 12/13. Det er jo der alt med puberteten begynner å jeg tror virkelig på utrykket som sier: ´´Mamma vet best``. Men nå er ikke mamma der for og pleie meg når jeg vil det. Så løsninger må jeg finne selv. 

 

1 Kommentar

Anja

13.12.2016 kl. 21:51
Huff, er glad jeg fortsatt bor hjemme :) :P

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits