Den perfekte måten å starte dagen på

  • 16.12.2016 kl. 19:24

Den perfekte måten å starte dagen på er jo garantert med den riktige frokosten! Jeg elsker å lage forskjellige smoothie bowls, det blir liksom noe helt aent enn smoothie men samtidig ikke. Tror jeg kanskje liker det bedre fordi jeg får toppe det med akkurat det jeg vil, haha. Jeg har forsket så mye med disse oppskriftene og de blir så utrolig gode når du får det til! Jeg har feilet skikkelig og tvunget i meg en skål med avokado, vann og spinat. Hahah ikke min favoritt for og si det slik, men jeg klarte og mekke sammen en bra oppskrift med de to også tilslutt. Det er altså bare fantasien som setter grenser for denne frokosten. Men uansett så har jeg tenkt og vise dere den grunnoppskriften jeg bruker mest! 
 

Grunnoppskrift Smoothie Bowl:

1 hel skrellet banan
1-2 dl vann 
1 dl bær

Mix alt sammen, hell i skål og topp med det som passer deg best.

Det er rett og slett så enkelt! Idag brukte jeg blåbær i og toppet med puffet ris, mammas hjemmelagde nøtt og kornblanding (tenkte og legge ut oppskrift på denne ettersom den er utrolig god og ikke minst sunn) og blåbær. Jeg pleier også å bruke samme oppskrift bare at jeg bruker jordbær, bringebær, mer banan osv. Som jeg sa: Det er bare fantasien som setter grenser. En ekstra bonus er jo at de metter skikkelig, jeg kan spise dette til frokost og ikke føle noe behov for mat før middag så lenge jeg tar meg ett eple eller noe lett til lunch. Prøv du også vell! Har du allerede en oppskrift så prøver jeg den mer enn gjerne ut ♥

2 Kommentarer

Victoria Larsen

16.12.2016 kl. 20:07
Ser veldig godt ut! :D

Tiril Korneliussen

17.12.2016 kl. 00:13
Victoria Larsen: Det er det! :D

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits