Jeg tilbrakte julekvelden på legevakten

  • 25.12.2016 kl. 17:56 

Ja, dere leste riktig. Min julekveld blei ikke like fredelig som den vanligvis ville. Julekvelden var selvfølgelig fantastisk som alltid med mye familiekos, mat og flotte gaver. Eneste personen som var litt misfornøyd med gaven sin var mamma som da kjøpte en kniv til seg selv.. Hvor ironisk er ikke dette? Uansett så fant hun ut at den ikke var skarp nokk så hun snudde seg mot meg for og be om en liten jule-tjeneste. Om jeg ikke plis kunne kvesse den litt, siden jeg utdanner meg som kokk er jo dette noe jeg gjør neste hver dag så det skulle jeg med glede gjøre. Det var en kniv med vinkel skaft ettersom mamma har dårlig håndledd så den var ikke enkel og slipe. Ikke lenge etter at mamma kom inn på kjøkkenet til meg lå sherp-jernet på gulvet og hånden min full i blod. Jeg innsåg ikke egentlig hva som hadde skjedd før mamma ropte på onkel og ba meg pakke det inn. 

Både mamma og onkel var helt oppspilt og klarte ikke hjelpe ettersom de begge blir dårlig av blod. Heldigvis er jeg ikke den som blir oppkavet eller urolig i slike situasjoner. Jeg tok det under vasken for og se hvor ille det var. Det var veldig dypt og det så jeg men det var en flerre så jeg tenke at det bare var og trykke den på igjen. Jeg er en som ser veldig lett på ting så jeg fant jo bare frem ett plaster og litt tape jeg tenkte jeg skulle ha på. Ettersom mamma ikke er noe forberedt i medisinskapet sitt helt til onkel kom inn i rommet igjen og spurte hva i alle dager jeg drev med. 1,5 time etterpå sitter jeg og mamma på legevakten og ler av det som nettopp har skjedd. Han ville gi meg 2 sting i fingeren men ettersom jeg er så utrolig redd for nåler sa han at han kunne strippse det om det var det jeg virkelig ville.

Strips ble det og nå har jeg 10 dager uten skikkelig dusj, 3 uten noe som helst alkohol og bare bruk av venstre hånd i 10 igjen. 2017 LETS GO! Håper deres slutt på kvelden ble litt bedre enn min og så må jeg bare avslutte med en ironisk liten

GOD JUL 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

25.12.2016 kl. 18:42
Huff da, så kjipt! Godt du koste deg ellers med familien din. Koselige bilder <3

Tiril Korneliussen

25.12.2016 kl. 22:51
Victoria Larsen: Ja, tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits