Dette fikk jeg til jul

  • 26.12.2016 kl. 10:25

Som alltid er jeg alt for fornøyd med julen og tror også at de som fikk gaver av meg fikk det de ønsket seg eller noe de synest var fint! Tenkte vertfall og dele det jeg fikk til jul med dere ettersom jeg personlig synest det er litt gøy og se hvor mye fint folk har fått til jul. Jeg har vert veldig skeptisk på det og poste dette innlegget ettersom jeg vet at det ikke er alle som kan få det de ønsker seg til jul. Rett og slett fordi pengene ikke strekker til. Men tanken som slo meg etterhvert var det gode ordtaket: Det handler ikke om hva du får, men hva du gir.

Denne tanken kom da jeg åpnet gaven min fra farmor, jeg fikk en konvolutt med ett kort og ett flaxlodd. Farmor har alltid hatt dårlig råd spesielt i juletider ettersom hun har veldig mange barnebarn. Men eg skal faktisk uten og lyve si at jeg setter mer pris på det kortet og flaxloddet enn de gode hanskene jeg fikk rett og slett fordi det var fra farmor og hun betyr så mye for meg at jeg like gjerne bare kunne fått kortet. Så, nå som dere vet hvor jeg står med tanke på det og gi og få kan jeg dele dette innlegget med god samvittighet, haha. 
Sett med 4 av hver str (tallerkener) 

Nå må jeg bare takke de jeg fikke gaver av en siste gang slik at dere forstår hvor sykt glad jeg er blitt for det! 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

26.12.2016 kl. 12:17
Såå mange fine gaver! :)

Tiril Korneliussen

26.12.2016 kl. 14:53
Victoria Larsen: Ja, er virkelig glad for det jeg har fått! :)

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits