Mine favoritt leppestifter

  • 27.12.2016 kl. 15:16

 
(Fra venstre: H&M - NYX - VS - Kylie - theBalm)

 

  Matte Liquid Lipstick - Kylie Cosmetics
Dette må være favoritten av favorittene. Den sitter så utrolig godt på og setter seg utrolig fort! Dette er virkelig en leppestift jeg kan bruke hele dagen uten og måtte gå og sjekke den hele tiden! Jeg har flere av lipstickene til Kylie og elsker de! Her er den i fargen Posie K.

 

Cream Lip Stain - Victoria´s Secret
Nest øverst må jeg sette denne. Den er så utrolig god og ha på. Sitter ikke like lenge som Kylie sin men den er virkelig nær og leppene føles fantastisk hele tiden. Jeg var veldig skeptisk da jeg først bestilte den ettersom jeg heller ikke har noen venninner som har prøvd dem, men jeg ble positivt overasket og kommer garantert til og kjøpe flere etterhvert. Denne er i fargen Adored.

 

 Lingerie Liquid Lipstick - NYX
Denne fikk jeg jo til jul så jeg har ikke fått brukt den så mye, men jeg brukte den igår og jeg er veldig fornøyd. Grunnen til at denne får en 3 plass er vell fordi den setter seg fort, holder bra nokk og ikke minst fordi jeg elsker fargen, haha. Fergen er Exotic.

 

Lipstick Pencil - H&M
Dette har vert min beste røde venn i over ett år nå. Jeg har alltid likt røde lepper, men aldri så godt som når jeg bruker denne. Denne bruker jeg om jeg vil ha det lille ekstra og kanskje litt oppmerksomhet, haha. Jeg er egentlig veldig glad i alle disse men har virkelig falt for de matte. Den er også den som sitter best av alle leppestiftene jeg nevner i dette innlegget, men kan bli litt tørr i om du skal bruke den fra morgen til du kommer hjem fra byen for eksempel. Jeg har min i fargen Coquette.

 

theBalm Girls Lipstick - theBalm
My ultimate basic one! Denne har jeg alltid med i vesken, den er super søt men veldig nøytral så den er perfekt til en basic hverdags look. Tørker sent, noe jeg egentlig liker med denne for da ligger den liksom som en leppepomade på leppene. Den er i fargen Mai Billsbepaid. 

 Som dere kan se her er det Kylie, NYX og H&M sine leppestifter som imponerer mest når det kommer til holdbarhet. Men jeg vil uansett anbefale alle jeg har nevnt, det må jo være en grunn til at jeg liker de så godt som jeg gjør! Ha en super dag! 
 

6 Kommentarer

Victoria Larsen

27.12.2016 kl. 15:22
Sykt fine leppestifter! :)

Tiril Korneliussen

27.12.2016 kl. 15:25
Victoria Larsen: Tusen takk! :)

emmadrevvatne

27.12.2016 kl. 22:10
Så utrolig fine leppestifter! Har selv veldig lyst på den "Kylie Cosmetics" leppestiften, men har hørt at de blir utsolgt veldig fort....

Tiril Korneliussen

01.01.2017 kl. 16:15
emmadrevvatne: De som er limited blir fort utsolgt, men hun produserer jo hele tiden, jeg fikk mine innen 2 uker! :D

Alexandra Emilie Klein

27.12.2016 kl. 23:19
utrolig fine farger :)

Tiril Korneliussen

01.01.2017 kl. 16:15
Alexandra Emilie Klein: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits