Den perfekte starten

  • 06.01.2017 kl. 00:45


 

Det gikk liksom plutselig opp for meg at det er 2017, haha. Dere kan jo bare gjette hva jeg gjorde på nyttårsaften også da! Ja, jeg var ute og feiret med noen prosenter i glasset, men jeg og Camilla endte faktisk opp med og bare dra hjem, steke pizza og gjemme oss under dynen med en god film. Det var så utrolig dårlig på byen at vi virkelig fant ut at dette ikke kunne være starten på nyåret så hvorfor ikke gjøre noe vi vet vi vil kose oss med? 

Vi er jo ikke kommet en uke inn i det nye året en gang men jeg har virkelig troen på at dette kommer til og bli ett fantastisk år. Jeg har så mye energi at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg og jeg vet akkurat hvorfor. Jeg har ikke tenkt til og røpe mer at jeg prøver og ordne ting med en som alltid har betydd mye for meg. Det er fortsatt mye som skjer og kommer til og skje så tror egentlig det er beste og holde denne for seg selv en GOOOOOOOOOOD stund til. 

Jeg vet vertfall at eg ikke kunne fått en bedre start på året, vennene mine gjorde det helt sikkert. Og ikke minst har jeg mye og se fremt til! Men det får vi ta en annen dag, på tide og legge seg kanskje? ♥

4 Kommentarer

Victoria Larsen

06.01.2017 kl. 01:35
Hehe, samme her.. Bør legge meg snart :) <3

Tiril Korneliussen

07.01.2017 kl. 00:16
Victoria Larsen: <3

Anett h

06.01.2017 kl. 23:28
Gleeda meg til nytt år med deg kjære <3

Tiril Korneliussen

07.01.2017 kl. 00:16
Anett h: Blir bra <3

Skriv en ny kommentar

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits