JEG HAR BYTTET BLOGGSIDE

 • 24.08.2017 kl. 15:47


 

Jeg blogger nå på Nouw.com og dere kan finne bloggen min HER.

A night to remember

 • 07.01.2017 kl. 14:14


(Vinnere av Beer Pong naturligvis)

Er det en ting julen virkelig bringer så er det glede! Kommer til og huske denne kvelden så utrolig lenge, bildene hjelper mer enn nokk!

Ha en super dag, og ikke minst helg videre 

 

 

Sjekk gjerne ut Anett (bildetaker og midtpunkt i fellesbilder) sin blogg HER!

Den perfekte starten

 • 06.01.2017 kl. 00:45


 

Det gikk liksom plutselig opp for meg at det er 2017, haha. Dere kan jo bare gjette hva jeg gjorde på nyttårsaften også da! Ja, jeg var ute og feiret med noen prosenter i glasset, men jeg og Camilla endte faktisk opp med og bare dra hjem, steke pizza og gjemme oss under dynen med en god film. Det var så utrolig dårlig på byen at vi virkelig fant ut at dette ikke kunne være starten på nyåret så hvorfor ikke gjøre noe vi vet vi vil kose oss med? 

Vi er jo ikke kommet en uke inn i det nye året en gang men jeg har virkelig troen på at dette kommer til og bli ett fantastisk år. Jeg har så mye energi at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg og jeg vet akkurat hvorfor. Jeg har ikke tenkt til og røpe mer at jeg prøver og ordne ting med en som alltid har betydd mye for meg. Det er fortsatt mye som skjer og kommer til og skje så tror egentlig det er beste og holde denne for seg selv en GOOOOOOOOOOD stund til. 

Jeg vet vertfall at eg ikke kunne fått en bedre start på året, vennene mine gjorde det helt sikkert. Og ikke minst har jeg mye og se fremt til! Men det får vi ta en annen dag, på tide og legge seg kanskje? ♥

Mine favoritt leppestifter

 • 27.12.2016 kl. 15:16

 
(Fra venstre: H&M - NYX - VS - Kylie - theBalm)

 

  Matte Liquid Lipstick - Kylie Cosmetics
Dette må være favoritten av favorittene. Den sitter så utrolig godt på og setter seg utrolig fort! Dette er virkelig en leppestift jeg kan bruke hele dagen uten og måtte gå og sjekke den hele tiden! Jeg har flere av lipstickene til Kylie og elsker de! Her er den i fargen Posie K.

 

Cream Lip Stain - Victoria´s Secret
Nest øverst må jeg sette denne. Den er så utrolig god og ha på. Sitter ikke like lenge som Kylie sin men den er virkelig nær og leppene føles fantastisk hele tiden. Jeg var veldig skeptisk da jeg først bestilte den ettersom jeg heller ikke har noen venninner som har prøvd dem, men jeg ble positivt overasket og kommer garantert til og kjøpe flere etterhvert. Denne er i fargen Adored.

 

 Lingerie Liquid Lipstick - NYX
Denne fikk jeg jo til jul så jeg har ikke fått brukt den så mye, men jeg brukte den igår og jeg er veldig fornøyd. Grunnen til at denne får en 3 plass er vell fordi den setter seg fort, holder bra nokk og ikke minst fordi jeg elsker fargen, haha. Fergen er Exotic.

 

Lipstick Pencil - H&M
Dette har vert min beste røde venn i over ett år nå. Jeg har alltid likt røde lepper, men aldri så godt som når jeg bruker denne. Denne bruker jeg om jeg vil ha det lille ekstra og kanskje litt oppmerksomhet, haha. Jeg er egentlig veldig glad i alle disse men har virkelig falt for de matte. Den er også den som sitter best av alle leppestiftene jeg nevner i dette innlegget, men kan bli litt tørr i om du skal bruke den fra morgen til du kommer hjem fra byen for eksempel. Jeg har min i fargen Coquette.

 

theBalm Girls Lipstick - theBalm
My ultimate basic one! Denne har jeg alltid med i vesken, den er super søt men veldig nøytral så den er perfekt til en basic hverdags look. Tørker sent, noe jeg egentlig liker med denne for da ligger den liksom som en leppepomade på leppene. Den er i fargen Mai Billsbepaid. 

 Som dere kan se her er det Kylie, NYX og H&M sine leppestifter som imponerer mest når det kommer til holdbarhet. Men jeg vil uansett anbefale alle jeg har nevnt, det må jo være en grunn til at jeg liker de så godt som jeg gjør! Ha en super dag! 
 

Dette fikk jeg til jul

 • 26.12.2016 kl. 10:25

Som alltid er jeg alt for fornøyd med julen og tror også at de som fikk gaver av meg fikk det de ønsket seg eller noe de synest var fint! Tenkte vertfall og dele det jeg fikk til jul med dere ettersom jeg personlig synest det er litt gøy og se hvor mye fint folk har fått til jul. Jeg har vert veldig skeptisk på det og poste dette innlegget ettersom jeg vet at det ikke er alle som kan få det de ønsker seg til jul. Rett og slett fordi pengene ikke strekker til. Men tanken som slo meg etterhvert var det gode ordtaket: Det handler ikke om hva du får, men hva du gir.

Denne tanken kom da jeg åpnet gaven min fra farmor, jeg fikk en konvolutt med ett kort og ett flaxlodd. Farmor har alltid hatt dårlig råd spesielt i juletider ettersom hun har veldig mange barnebarn. Men eg skal faktisk uten og lyve si at jeg setter mer pris på det kortet og flaxloddet enn de gode hanskene jeg fikk rett og slett fordi det var fra farmor og hun betyr så mye for meg at jeg like gjerne bare kunne fått kortet. Så, nå som dere vet hvor jeg står med tanke på det og gi og få kan jeg dele dette innlegget med god samvittighet, haha. 
Sett med 4 av hver str (tallerkener) 

Nå må jeg bare takke de jeg fikke gaver av en siste gang slik at dere forstår hvor sykt glad jeg er blitt for det! 

Jeg tilbrakte julekvelden på legevakten

 • 25.12.2016 kl. 17:56 

Ja, dere leste riktig. Min julekveld blei ikke like fredelig som den vanligvis ville. Julekvelden var selvfølgelig fantastisk som alltid med mye familiekos, mat og flotte gaver. Eneste personen som var litt misfornøyd med gaven sin var mamma som da kjøpte en kniv til seg selv.. Hvor ironisk er ikke dette? Uansett så fant hun ut at den ikke var skarp nokk så hun snudde seg mot meg for og be om en liten jule-tjeneste. Om jeg ikke plis kunne kvesse den litt, siden jeg utdanner meg som kokk er jo dette noe jeg gjør neste hver dag så det skulle jeg med glede gjøre. Det var en kniv med vinkel skaft ettersom mamma har dårlig håndledd så den var ikke enkel og slipe. Ikke lenge etter at mamma kom inn på kjøkkenet til meg lå sherp-jernet på gulvet og hånden min full i blod. Jeg innsåg ikke egentlig hva som hadde skjedd før mamma ropte på onkel og ba meg pakke det inn. 

Både mamma og onkel var helt oppspilt og klarte ikke hjelpe ettersom de begge blir dårlig av blod. Heldigvis er jeg ikke den som blir oppkavet eller urolig i slike situasjoner. Jeg tok det under vasken for og se hvor ille det var. Det var veldig dypt og det så jeg men det var en flerre så jeg tenke at det bare var og trykke den på igjen. Jeg er en som ser veldig lett på ting så jeg fant jo bare frem ett plaster og litt tape jeg tenkte jeg skulle ha på. Ettersom mamma ikke er noe forberedt i medisinskapet sitt helt til onkel kom inn i rommet igjen og spurte hva i alle dager jeg drev med. 1,5 time etterpå sitter jeg og mamma på legevakten og ler av det som nettopp har skjedd. Han ville gi meg 2 sting i fingeren men ettersom jeg er så utrolig redd for nåler sa han at han kunne strippse det om det var det jeg virkelig ville.

Strips ble det og nå har jeg 10 dager uten skikkelig dusj, 3 uten noe som helst alkohol og bare bruk av venstre hånd i 10 igjen. 2017 LETS GO! Håper deres slutt på kvelden ble litt bedre enn min og så må jeg bare avslutte med en ironisk liten

GOD JUL 

Last nights dress

 • 25.12.2016 kl. 14:42


 

Jeg er blitt så forelsket i denne kjolen så den kommer garantert til og bli brukt mye fremover! Nydelig stoff og god kvalitet var det også! Men det bruker det jo og være hos Dmretro. Denne selger de også i svart og uten armer pluss mange andre nydelige kjoler! Link til kjolen HER. 

Tradisjoner slipper inn og vi er klare for kvelden

 • 24.12.2016 kl. 15:42

Julen må være min favoritt årstid! Alt handler jo om familie, venner og glede.. Det blir jo ikke bedre enn det! 


Buster har vert klar til og plukke rester i flere timer nå.

Foren flittig dag dette har vert! Jeg har både baket brød og julekaker, vert ute med hunden 3 ganger, sett alt jeg har villet på tv, laget riskrem og vert med og få middagen på plass. Jeg var egentlig veldig skeptisk på om det var vits og sette på tre nøtter til Askepott i år men i det introen begynte hev jeg og mamma oss i sofaen og satt der som noen unger.. Jeg var 10 år igjen det øyeblikket, hahah. Nå er vi alle klare for kvelden og det eneste som gjenstår er å få ned resten av gavene og hive på seg finstasen! Så jeg får hive meg rundt og bli klar. Tenker og legge ut bilder fra kvelden imorgen eller i kveld, vi får nesten se hvordan kvelden blir. GOD JUL DERE 

Glossy box

 • 23.12.2016 kl. 15:41 

En stund siden nå ja, jeg har en del og fortelle dere men, tenker vi tar det litt etter litt ;; For en stund siden begynte jeg med noe som heter glossy box. Jeg gikk og vurderte det veldig lenge og fikk meg endelig til og starte. Glossy box er en eske med skjønnhetsprodukter dere får 1 gang i måneden. De har hjelpt meg veldig mye med og finne produkter jeg liker og som jeg garantert kommer til og fortsette med. Ikke minst så går du gjennom en test der du må svare på spørsmål når du begynner med det slik at de spesial lager eskene perfekt til nettopp deg, din hud, stil og håret ditt. Det er jo genialt. Jer er vertfall veldig fornøyd med disse bokene, og her er hva jeg fikk i desember boksen min! 
Denne luktet virkelig godt, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til og kjøpe den etterhvert! 


En slik har jeg frafør og annbefaler den virkelig, kunne ikke byttet denne mot noen som helst annen børste!


Denne har jeg ikke prøvd, men gleder meg virkelig til og gjøre det ;;


Denne skal jeg være ærlig og si at ikke var helt meg, men jeg har heldigvis 2 søstre som garantert kommer til og like den så ingenting går til waist! 
Denne likte jeg veldig godt og kommer virkelig til og bruke mye! 

 

Synest du Glossy Box virker intressant? Prøv det HER! 

 

Den perfekte måten å starte dagen på

 • 16.12.2016 kl. 19:24

Den perfekte måten å starte dagen på er jo garantert med den riktige frokosten! Jeg elsker å lage forskjellige smoothie bowls, det blir liksom noe helt aent enn smoothie men samtidig ikke. Tror jeg kanskje liker det bedre fordi jeg får toppe det med akkurat det jeg vil, haha. Jeg har forsket så mye med disse oppskriftene og de blir så utrolig gode når du får det til! Jeg har feilet skikkelig og tvunget i meg en skål med avokado, vann og spinat. Hahah ikke min favoritt for og si det slik, men jeg klarte og mekke sammen en bra oppskrift med de to også tilslutt. Det er altså bare fantasien som setter grenser for denne frokosten. Men uansett så har jeg tenkt og vise dere den grunnoppskriften jeg bruker mest! 
 

Grunnoppskrift Smoothie Bowl:

1 hel skrellet banan
1-2 dl vann 
1 dl bær

Mix alt sammen, hell i skål og topp med det som passer deg best.

Det er rett og slett så enkelt! Idag brukte jeg blåbær i og toppet med puffet ris, mammas hjemmelagde nøtt og kornblanding (tenkte og legge ut oppskrift på denne ettersom den er utrolig god og ikke minst sunn) og blåbær. Jeg pleier også å bruke samme oppskrift bare at jeg bruker jordbær, bringebær, mer banan osv. Som jeg sa: Det er bare fantasien som setter grenser. En ekstra bonus er jo at de metter skikkelig, jeg kan spise dette til frokost og ikke føle noe behov for mat før middag så lenge jeg tar meg ett eple eller noe lett til lunch. Prøv du også vell! Har du allerede en oppskrift så prøver jeg den mer enn gjerne ut ♥

IN LOVE WITH THE PERFUME

 • 14.12.2016 kl. 20:07
Parfymen kan kjøpes HER 30ml og HER 50ml

Jeg har ærlig brukt den samme parfymen i 1 år nå, og da mener jeg BARE den ene, så jeg tenkte.. Kanskje jeg skal prøve noe nytt? Kanskje jeg finner noe som passer meg bedre? Og gjett om jeg gjorde! Altså, jeg har jo ikke brukt den mer enn idag men jeg er virkelig IN LOVE! Beste kjøpet idag var garantert denne, ikke at jeg kjøpte noe spesielt aent enn julegaver utenom da, men den var virkelig verdt det. Den lukter veldig friskt og er litt søt, jeg bare elsker den. Jeg kjøpte den i 30ml ettersom det er første gangen jeg kjøper den og jeg vil være sikker på at jeg kommer til og bruke den. Det er jo unødvendig og kjøpe 50ml og ikke bruke den opp. Så for dere som liker en litt dør og frisk parfyme anbefaler jeg virkelig at dere prøver ut denne neste gang dere er på ett parfymeri ♥

 

5 ulemper med å bo alene

 • 12.12.2016 kl. 20:38

Som tenåringer drømmer alle om å flytte hjemme fra og bevise at det går an og klare seg selv også. Men alt er ikke bare dans på roser og når du endelig har flyttet for deg selv innser du hvorfor, haha. 

- Du må spise alt alene. Jeg elsker familiekos, taco fredag, søndagsmiddag og alle de tingene. Uheldigvis er det ikke slik når du bor alene. Selvfølgelig kan du ha kos, taco fredag og søndagsmiddager men det blir jo ikke det samme uten familien. 

 

- Du må bruke penger på dopapir. Jeg vet vi trenger det men det er mange andre ting jeg heller skulle brukt de pengene jeg bruker på dopapir i året altså... Høres jo ut som jeg kjøper nytt hver dag, men det gjør jeg ikke altså, haha. Men vi må jo ha det. 

 

- Det er bare du som roter. Jeg har ikke vert den mest ryddige personen for og si det slik, og ærlig.. Ja, jeg har beskyldt søsknene mine for og ha rotet noe jeg har rotet. Hvem har ikke? Problemet er at når du bor alene er det bare en person og skylde på. Dette var egentlig bare en plage i begynnelsen ettersom jeg er blitt mye flinkere til og ikke rote men jeg vil fortsatt si det er en ulempe.

- Ingen kontrollerer når du unner deg noe litt for søtt i uken. Det å måtte si nei til seg selv er fælt så da er det mye bedre og ha mamma der som sier nei isteden, men nei ikke nå lenger. Jeg skal være ærlig med dere, jeg har sprukket opp til flere ganger men det kommer seg. 

 

- Mamma er der ikke når du er syk og har mensen. Jeg har vert en veldig mamma jente siden jeg var rundt 12/13. Det er jo der alt med puberteten begynner å jeg tror virkelig på utrykket som sier: ´´Mamma vet best``. Men nå er ikke mamma der for og pleie meg når jeg vil det. Så løsninger må jeg finne selv. 

 

Min ansiktsrutine

 • 11.12.2016 kl. 18:48

Søndag er jo virkelig en dag der du har tid til og gjøre ting. Jeg har faktisk brukte dagen på jobb som jeg kom hjem fra i 2 tiden. Jeg har også vert på fjelltur, hah. Det var veldig spontant egentlig, bare hev fra meg, tok på tur klær og gikk. Men så utrolig befriende det var, ikke minst når mobilen ladet ut og jeg var uten musikk. Først ble jeg litt oppgitt men det var faktisk, en av de bedre turene jeg har hatt når jeg har gått alene. Skal virkelig begynne og legge øreproppene igjen hjemme noen ganger for det var fantastisk! Men til poenget, vi vil jo ikke at hele innlegget skal bli småsnakk. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere min rutine for ansikt siden jeg uansett skulle gjennomføre den.

 

My Faceroutine:

- Lunket vann. For og få åpnet porene pleier jeg og legge en varm/lunket klut over ansiktet i noen minutter (det er viktig at den er varm hele tiden). Eller du kan selvfølgelig gjøre rutinen etter en god dusj, noe som er blitt mer og mer vanlig for min del etterhvert.

 


 

- Galacial Marine Mud Mask av Epoch. Denne påfører jeg i ett jevnt lag der jeg vil ha den. Når jeg begynte og bruke den tok jeg den over hele ansiktet, men nå pleier jeg bare og ta haken og over nesen, og hele ansiktet noen ganger slik som idag. Når den har tørket kan du velge mellom å vete den og la den tørke enda en gang eller og bare skylle den av. Når du veter den dytter du bare litt vann på og gnir det sammen. Helst bruk lunket vann både når du veter og når du skyller av. Så er det bare og tørke seg.

 


 

- Biotherm Aquasourse Cocoon. Denne påfører jeg ettersom huden min blir veldig tørr rett etter bruk av Mud masken. Denne bruker jeg også hver kveld før jeg legger meg. Jeg hadde tørr hud en stund og lette lenge etter en ansikts krem som kunne hjelpe. Da jeg prøvde denne av en venninne var jeg virkelig reddet, den er fantastisk på huden, så om du har tørr hud funker denne supert.

 

Andre ting jeg gjør for at huden min skal hode seg frisk: 

 

- Vasker sminkekostene mine ofte. Selv om jeg har en til hvert bruk samler det seg mye urenheter i sminkekostene, noe som er med på og ødelegge huden. Derfor er det viktig og vaske dem uansett. 

 

- Drikker mye vann. Dette er kanskje det viktigeste jeg gjør for og holde huden fin. Vann hjelper virkelig med og skylle ut urenheter i kroppen slik at du blir kvitt de. Altså: Vann hjelper deg og holde hele kroppen i sjakk. Jeg merker veldig fort om jeg har en uke der jeg er dårlig til og drikke vann. 

 

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med en god skål frukt og Frikjent. Anbefaler virkelig den serien for dere som ikke har sett den, den er sykt bra. Så må dere har en flott kveld videre! 

 

 

Make it permanent

 • 10.12.2016 kl. 10:48

Dersom en person spør meg hvor mange søsken jeg har svarer jeg alltid 7. Skulle jeg vert en av de som er veldig nøyaktig på dette hadde jeg svart: 4 ekte brødre, 2 halv brødre og 2 ste søstre. Men det er jeg ikke.. Uansett hvilket ord som kommer fremfor søster eller bror vil det alltid stå søster eller bror bak. De er familie uansett hvor de kommer fra ♥

Nå som jeg har fått frem at alle mine søsken er likegyldige uavhenging av foreldre og om de er mitt blod eller ikke, kan jeg be dere senke skuldrene.. For jeg har ikke tenkt og skrive noen novelle. Lenge har jeg lett etter en tatovering som kunne representere mine søsken, dessverre uten hell. Så jeg tok saken i egne hender. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ble så utrolig fascinert av denne måten og representere søsken på.. Men jeg så en jente på instagram som hadde en tatovering. 3 firkanter, hver enkelt med forskjellig bokstav i altså hennes 2 søsken og henne selv. Jeg dro frem tegneblokken og blyant og prøvde om og om og om igjen. Til jeg tilslutt klarte det! Denne skal representere meg og mine søsken resten av livet mitt:

I dette designet er det 8 firkanter:
- 3 ekstra markerte i 3 forskjellige størrelser for oss søstrene.  
- 4
smalere for hver enkelt bror. 1 stor, 2 like store (tvillinger) og en mindre. 
- 1 helt sort for lillebroren vår som vokser opp med utrolig mye motgang i livet.

 

Å få tatt denne er en av de tingene jeg ser mest frem til, jeg er allerede utrolig knyttet til den og det er jo bare en tegning. Den hadde umulig betydd like mye om jeg ikke hadde brukt så mye tid på og tenke gjennom hvordan alt skulle passe oss 8 perfekt. Altså ett lite tips fra meg til deg dersom du tenker å ta en tatovering: Ikke let etter tatoveringen din, ler etter inspirasjonen til og skape en egen. Jeg er vertfall 100% sikker på at det betydde mer for meg. 

 

This Happend

 • 09.12.2016 kl. 19:48

Long time no see!

Jeg har vert borte en stund nå og det er mye som har skjedd men isteden for og skrive ett langt innlegg som jeg egentlig kunne unngått om jeg ikke hadde vert borte fra bloggen skal jeg spare dere å si det kort og rett ut isteden, dette har skjedd: 
 

- Jeg og Lukas er kommet tilbake til hverandre for og bli. Det var virkelig lykke og se han igjen. Selv om han ikke er i topp form kommer alt til og bli som det var, om ikke bedre! Gleder meg virkelig til og tilbringe mye tid med han etter nyttår! 

 


 

- Jeg og Marius er cut off. Sikkert det største som har skjedd siden sist, men det var for det bedre og vi var ganske enige at vi ikke kjente hverandre godt nokk til og være noe mer enn venner. Vi er fortsatt venner og det er det som er viktigst! 

 


 

- Mine vippe extensions er long gone. Jeg taklet det bare ikke. Å våkne hver dag med en vippe i fjeset og det tullet med og måtte børste de HELE tiden? ´´Du må lide for skjønnheten``.. Nei ass. 

 


(Ja, jeg har fått beskjed om at jeg hadde dobbelt øyebryn)

- Det har vert halloween. Jepp, vi gikk som det minst skumle du kan gå som.. Superhelter! Noen må jo redde folk på halloween også ;;

 

Gold number 19 balloon
 

- Jeg har blitt 19! Jeg gikk og tenkte at dette virkelig var ett ubrukelig år egentlig til jeg innså at jeg er heldig som i det hele tatt har nådd hit. Hvert år gjelder uansett hva du får lov til og ikke! 

Ikke så mye som har skjedd egentlig altså. Litt små ting her og der er det jo, men de største tingene er vartfall tatt med her. 

Så snakkes vi snart! 

It´s my happy place

 • 12.10.2016 kl. 21:40

Jeg tror ikke jeg har savnet noe så mye som denne sporten noen gang. Men det er jo ikke så veldig rart når du har vert hektet hele livet får så og måtte gi det fra deg for og få MAX ut av utdanningen din. Slik skal det ikke være lenger. Jeg skal tilbake i sporten med samme baby fjes som jeg avsluttet med! 

 


Dette er Vies Lukas, han er 6 år og var min beste venn på vgs. Etter 2 år synest jeg virkelig det er på tide og forenes igjen! Flere planer blir snudd på hodet for å få dette til og fungere men denne gangen gir jeg ikke slipp på han for en læreplass jeg egentlig kunne tatt en anen plass. Han er rett og slett ´´my happy place`` om jeg skal være helt ærlig. Alle ryttere har sine nedturer med hestene men det er jo slik de blir bedre sammen så jeg skal fult og helt si at med han er det lykkeligste stedet jeg kan være. Jeg kan ikke bare trene og sosialisere meg med andre ryttere.. Jeg kan tenke, snakke ut og vite at det aldri kommer videre. Ja det høres helt på trynet ut for dere som ikke har drevet med hest men dere kan tenke på hesten som en type terapi og trening i ett. 


 

Dette må virkelig være det jeg ser mest frem til nå.. Desember kom fort! 

Hooked

 • 12.10.2016 kl. 11:42

on the vibes.


Jeg er blitt helt hektet på noen sanger som jeg aldri hadde hørt før forleden dag så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere. Det er garantert flere av dere som har hørt noen av de før ettersom jeg eg ganske slow innenfor musikken, haha. Men hvorfor ikke dele de likevell?                      Peace of mind - The Killers    

                             Music. -  Jojo

                            Grow Up - Olly Murs

                    Million Reasons - Lady Gaga

                     Blended Family - Alicia Keys, ASAP Rocky

                        Love Me Now - John Legend

                           Anna-Lee - Suite 16

 

Ikke den musikken jeg vanligvis hører på men jeg falt virkelig for disse sangene! 

Bloggene jeg MÅ lese

 • 11.10.2016 kl. 13:45

Leandra Valencia

Denne bloggen har jeg nesten nettopp begynt og lese men jeg synest hun er veldig fink og elsker at hun holder seg saklig og ikke babbler om alt rundt innleggene sine. Hun blogger om alt fra mote til oppskrifter så denne bloggen er det verdt en tur innom. Henne finner du HER.

 

Andrea Badendyck 

Gjennomtenkte innlegg med mye og klare bilder. Noe som får meg til og synes en blogg er interessant. De fleste her inne vet hvem hun er på samme måte som de 3 neste. Henne finner du HER.

 

Erica Mohn KvamEn blogg som er så og si lik Andrea sin, er vell slike blogger jeg like da. Henne finner dere HER.

 

Stina Marie BakkenHun legger ut mange innlegg om typiske jente problemer, life hacks og ikke minst lager hun ange videoer. Jeg fikk først vite om henne på youtube og begynte og følge med der og likte henne bedre og bedre så da starter jeg og lese bloggen i tillegg. Henne finner dere HER.

 

Desiree AndersenDette er også en blogg jeg nylig begynte og lese, men denne er blitt den første jeg går inn på når jeg skal begynne og lese. Hun har så mange tips og tanker som jeg aldri hadde tenkt på. Ikke minst at oppskriftene hennes er livreddere! Denne anbefales virkelig om dere ikke allerede leser den! Henne finner dere HER.

 

Venne bloggene:

 

Anett HorstadHun er ikke kommet skikkelig i gang med bloggingen men det er ett must og se om hun har lagt ut noe når jeg er innpå! Anett er veldig fink med foto så dere får garantert se mye av det der inne i tillegg er hun en skikkelig sterking på treningssiden! Henne finner dere HER.

 

Helene Hatlem Steen

En blogg som er verdt og følge med på for deg som liker tips og videoer. Helene er ikke bare flink og skrive men har en flott stemme og danser som en Gud! Jeg liker bloggen hennes veldig godt, ikke bare fordi hun er en venninne men fordi jeg digger det at hun står skikkelig på gjennom alle allergiene hun har. Tror ikke jeg hadde taklet det like bra for og si det slik! Henne finner dere HER.

 

 

Høsten er herlig!

 • 06.10.2016 kl. 21:21

Synest høsten egentlig er en flott årstid, det blir så mange flotte farger og klærene er så komfortable. Ikke minst lyden av regnet på vindusruten om morgenen! Det er herlig.. Høsten er herlig! 

Den lengste dagen i mitt liv

 • 06.10.2016 kl. 10:56

God morgen dere!

Jag vet at denne dagen nettopp har begynt og at jeg da skal tenke ny dag, nye muligheter. Men denne dagen er dessverre ikke en av de. Den begynte jo supert ettersom jeg vill våkne med Marius, men da var ikke tankene helt med meg.. Denne dagen skal nemlig tilbringes på jobb fra 12.00-ca.01.00 så ja det blir en LAAAAAANG dag med 13 timer på jobb og 8 timer hjemme før jeg må på jobb igjen klokken 09.00 imorgen. 
 

Men så er det ett sitat vi må lever for i dette yrket og det er: Alt for gjestene våre. Alt arbeid blir belønnet, det er ingenting som når gjestene kommer og forteller at det var en fantastisk opplevelse og være her med oss. Så nå skal jeg hive i meg maten og komme meg på jobb for og fortjene den skryten! 

 

Hva skal dere idag? 

5 Fordeler med å bo alene

 • 05.10.2016 kl. 10:38

≤ Du kan høre musikk akkuratt hvor og hvor høyt du vil ≥

De som har mange søsken vil vertfall forstå denne. Det er virkelig mye bedre og kunne sitte på pcn med skikkelig musikk andre plasser enn
bare sengen, hah.

 

 ≤ Du kan stå i dusjen så lenge du vil ≥

Varmtvannet gat tomt tilslutt så det og bo i ett hus med flere personer som skal dusje samme dagen blir ofte ett problem da. Bor du alene kan
du dusje når du vil og så lenge du vil.


 

≤ Du trenger ikke å tilrette legge det for andre ≥

Når du bor i ett hus med flere er det ofte måltider da og da. Lillebror ser på TV nå så da kan ikke du og søster er på badet fra halv 7- 7 så du må sminke deg i det dårlige lyset på rommet. Ikke når du bor alene da er alt ditt og når ting blir gjort er det du som bestemmer. 

 

≤ Du kan gå i undertøyet hele dagen om du vil ≥

Om jeg har veldig godt tid en dag er det SÅ deilig og kunne bare stå opp og lage frokost i BH og truse. For så og vende tilbake til sengen, ligge der og nyte maten og se favoritt serien.≤ Du kan være ekstra spontan ≥

Når noen spør deg om du vil være med og finne på noe rett etter jobb kan du svare akkurat det du vil uten og tenke på om mor har middagsplaner eller noe annet i tankene, hun er jo ikke her. De eneste planene du må holde orden på er dine. Det er jo egentlig ganske deilig. 

 

Det er en del flere fordeler når du bor alene, men de får dere oppleve selv en dag om dere ike allerede har gjort det. Men sant skal sies så savner jeg å bo med familien ganske ofte også. 

Mine svar

 • 03.10.2016 kl. 01:12

 

Når møtte du Marius?

I slutten av Mai dette året. Husker jeg synest han var kjempe hyggelig og imøtekommende men også litt merkelig, haha. 

 

Driver du med noen idrett?

Ikke akkurat nå, jeg bor på en plass der de ikke tilbyr så mye. Pluss at siden jeg jobber i en jobb der vi ikke har faste tider som mandag-fredag fra 08.00-16.00 får jeg ikke vert med på treninger og slikt heller, men jeg savner virkelig ridningen og er bestemt på og begynne på igjen når jeg er ferdig med læretiden. 

 

Driver Marius med idrett?

Ja, Han er kaptein på fotballaget i Svelgen så han er opptatt noen dager i uken ja. 

 

Hva trener du mest?

Jeg jogger en del, mest på stier og opp topper.

 

Trener dere sammen?

Vi har ikke gjort det enda men har snakket om det så om vi liker det er jo det bare supert! 

 

Hva gjør dere som kvalitetstid?

Veldig mye forskjellig. Alt fra sopp og fisketur til serie titting. Vi er begge ganske åpne til og prøve det den andre liker så tror det er derfor vi finner på så mye og ikke minst trives så godt med hverandre.


 

Har du bil sertifikat?

Nei, det har jeg ikke. Jeg har rett og slett ikke behøvet det egentlig. 

 

Liker du jobben din?

Veldig godt! Det er jo selvfølgelig som de fleste andre plasser slik at det er perioder der du heller skulle vert en annen plass på grunn av at stemningen på jobb ikke er helt der den burde være men alt i alt er jeg veldig glad for at jobben min er min. 

 

Hvorfor valgte du og bli kokk?

Helt ærlig så hadde jeg ikke tenkt og bli kokk eller gå restaurant og matfag i d hele tatt. Jeg hadde ingen planer etter ungdomsskolen så moren min sa jeg burde gå den linjen ettersom jeg alltid har hatt det flott på kjøkkenet og dersom jeg ikke likte det kom det jo en god egenskap ut av det uansett. Så jeg gjorde det og trivdes veldig godt så her er jeg og skal bli kokk. 

 

Noe du heller skulle jobbet som?

Jeg vil helst bli lærer, men planen er og bli lærer innenfor mitt fag. 

 

Hva er din store drøm?

Det må være og lykkes på familiesiden. Jeg vil være en av de familiene som ikke splittes. Fast jobb, mann som elsker meg like mye som jeg elsker han og sunne og lykkelig barn. Helst litt på landet utenfor en by. 

 

Favoritt klesplagg?

Da må jeg si denne Bomber jakken fra H&M, jeg har brukt den HELE TIDEN i det siste. Du finner den HER. 

Favoritt sko?

Jeg holder på og lage ett innlegg om akkurat disse skoene så det vil dere få vite snarest! ;;

 

Kan du lage "ukens" innlegg der du legger ut cravings, antrekk, mest leste innlegg og slikt?

Skal prøve set ut neste søndag og så får dere si hvor godt dere likte det, hah.

 

Er du A eller B menneske?

Tror jeg er AB menneske, for jeg har dager der jeg sover lenge slev om jeg ikke liker det så godt.. Men står helst opp i 9 tiden.

 

Kommer Marius til og bli mer ´´med`` i bloggen?

Vi har egentlig ikke snakket noe særlig om det ettersom det har vert jeg som har gått inn for og blogge og slikt og jeg hadde laget bloggen før han fikk vite det. Han viste at jeg savnet det og blogge men ikke at jeg kom til og lage ny NÅ liksom så vi får se hva tiden bringer ;;

Hva gjør deg lykkelig?

Lykke for meg må være familie, venner og det og ha det godt med seg selv. Alt det der med og trivest med den du er, egen kropp og slikt. 

 

Hva er det verste du vet?

Tær. enkelt.. Jeg har ikke noe imot mine men jeg hater når andre enn meg går uten sokker for eksempel. Hah, det er sykt merkelig egentlig men ja,
sann er da jeg. 

 

Blir du fort irritert?

Noen ganger kanskje, blir veldig fort irritert av enkelte ting som når folk begynner og forklare meg ting jeg allerede vet etter at jeg har sakt at jeg vet det. 

 

 

Håper dere synest svarene var greie, prøve og svare på en forstålig men kort måte slik at det ikke var så mye og lese gjennom.

 

Kjærlighet finner du i humor

 • 01.10.2016 kl. 16:39

Da er alt klart til i kveld (så og si) og ettersom mamma har bursdag imorgen tenkte jeg og gi henne no rett fra hjertet men også med den humoren vi har mellom hverandre. Vil si at jeg og moren min har like mye venninne forhold som mor/datter forhold så jeg tenkte hvorfor ikke lage bursdagskortet selv og slenge med tidenes bilde på? Så det var det jeg gjorde.

 
 

Slik ble da mamma sitt bursdagskort, jeg beklager virkelig kvaliteten på bildene men kameraet var tomt for størm og jeg får ikke oppdatert dere før imorgen igjen ettersom vi har mye og gjøre etterhvert, så jeg tenkte at det var bedre at dere faktisk fikk ett innlegg, heh. Så snakkes vi imorgen! 

HA EN SUPER LØRDAG! Det skal vertfall jeg ;;

Jeg har ikke tid til alt dette!

 • 01.10.2016 kl. 13:50

Jeg har så utrolig mye å gjøre idag at dere aner ikke! Jeg stod opp 07.00 for og komme meg hjem slik at jeg kunne hjelpe mamma, og har ikke sittet i ro før nå, hah. Og nå har jeg bare 30 minutter før vi må fly videre for og skaffe vin og slikt til i kveld. Dere lurer sikkert på hva som skjer idag siden vi stresser sann. Mamma fant nemlig ut på torsdag at ho skulle ha skalldyr kveld hjemme og sende ungene til bestefar. Lite gjennomtenkt men det blir kjekt uansett, haha. 

Nå må vi allerede hive oss rundt igjen og få tak i siste resten, lage klart og fikse oss. STRESSENDE DAG, YESS!  haha. 

(Jeg vil oppdatere siden senere)

La meg svare på det der

 • 30.09.2016 kl. 12:50

Hola!

 

Foren seig morgen dette har vert. Jeg har ikke gjort NOE (!!) Så tanken om hje jeg skulle skrive om idag kom og gikk flere ganger, jeg har sikkert 3 innlegg som er startet 20% på siden inspirasjonen ikke er helt på plass.. Så siden jeg ikke har vert her inne så lenge tenkte jeg ´´Hvorfor ikke bare ha en spørsmåløsrunde?`` da får dere savr på ting dere lurer på (om dere lurer på noe) og jeg får den ekstra dagen til og skrive ferdig ett eller 2 av innleggene. Win, win jo! 


 

Så fyr løs, spør om alt mellom himmel og jord. Så må dere gjerne legge med om det er ett innlegg dere vil jeg skal skrive eller noe jeg burde skrive mer av ;;

Svarene tar vi på søndag

10 ting livet har lært meg

 • 29.09.2016 kl. 21:17

Hei dere! Jeg er helt sikker på at livet har lært hver og en av oss noen skikkelige lekser. Så hvorfor ikke dele de med hverandre? Dette er bare noen av tingene livet har lært meg: 

 

 Gjordt er gjordt: Uansett hvor mye du angrer på noe får du ikke gjort det om igjen. Ta det som en lærdom og heller la være og gjøre samme feilen en gang til.

 

Du skal være stolt av deg selv: Hva andre tenker om deg har ikke så mye og si. Gå med hode hevet og vær stolt av det du har oppnådd og hvor i livet du er uavhengig av hva andre forteller deg og hva de mener. Det er DU som skal være stolt over deg selv.

 

Det er lettere og få tilgivelse enn tillatelse: Vi SKAL gjøre dumme ting, vi SKAL lære og vi SKAL måtte si beklager for ting vi har gjort. Så jeg vil heller angre på noe jeg gjorde enn og angre på noe jeg ikke fikk gjort fordi jeg viste at det ble konsekvenser. De beste minnene og den beste lærdommen har som regel konsekvenser.

 

Du kan ikke alltid ha rett: Jeg vet det er hardt og godta noen ganger, men du må ta feil litt du også kjære deg, alle må. Det er bedre og gi slipp på meningen enn og lage ett stort mas av det.

 

Det er ikke over før det er over: Uansett og ting går helt drit rett før mål så er du ikke ferdig! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gitt opp rett før slutten fordi jeg ikke har nådd opp til forventingene mine for og finne ut at jeg var ganske nær alikevell. Vær den siste til og gi opp!

 

Spar deg for den shotten: Det kommer sjelden noe godt ut av det uansett hva venninnen din sier!

 

Det er forskjell på forelskelse og følelser: Forelskelsen forsvinner fort om det er deler av en person du merker at du ikke liker. Følelsene er når du velger og like disse tingene like godt som du liker alt det andre med personen.

 

Penger er lykke: Ja, livet hadde vert så mye lettere om jeg pluteslig hadde vunnet i lotto men når alt kommer til alt ville jeg heller vert uten en krone enn og ikke ha familien og vennene mine her for og støtte meg. 

 

Trening gjør deg faktisk lykkeligere: Uten god fysisk form er du ikke i stand til og gjøre mye av tingene i livet og for en energi du får om du holder treningen oppe! Du kan jo stå imot hva som helst! 

 

Du har ikke dårlig tid: Bruk litt ekstra tid på ting, ikke stress du har jo hele livet. 

 

Noen som kanskje kjenner seg igjen? 

Skogens Gull

 • 28.09.2016 kl. 21:37

God kveld!

Dette har virkelig vert min dag! Dro på jobb med tidenes smil og hadde ett like stort når jeg dro. Kom hjem til og finne en sovende Marius som ikke fikk lang tid på og våkne før vi forsvant ut døren igjen. Han hadde jo lovet meg vårruller idag! Det må være noe av det beste jeg vet.. Ble dessverre ikke noen koselige middags bilder ettersom vi begge hev oss over maten, hehe. Etter maten hadde vi egentlig ingen planer for dagen før det plutselig slo meg: Sopp tur! Vi dro på oss ytterklærne og la i veg. Vi gikk ikke langt før soppen lå fremfor oss men spiselig var den ikke. Etter en liten stund fant vi litt piggsopp, noe vi fant mer og mer av. Håpet var jo og komme hjem med kantareller men piggsopp er godt det også! Vi valset rundt i skogen til mørket kom og da mistet vi litt håpet om kantarellene, så det ble piggsopp og så får kantarellene ligge til en annen dag. Så får vi se om vi ikke får brukt piggsoppen til noe godt en dag ;;

Bergen Stresset

 • 27.09.2016 kl. 20:13

Hei dere!

Vet jeg burde skrevet dette innlegget på søndag siden det handlet om helgen, men jeg var så forferdelig sliten den dagen at jeg fikk meg faktisk ikke til og gjøre det... Jeg startet på det men hjernen ville rett og slett ikke jobbe med meg.. Så dere får det nå! Bedre sent enn aldri ;) 

Tror ikke jeg har hatt en så fullstappet helg på evig lenge. Vi var ikke så mye som kommet inn på hotellet en gang før vi var i gatene igjen! Og jeg har svidd SÅ mye penger og jeg føler meg så fæl. Jeg elsker og shoppe og slikt men hater virkelig og bruke penger. Jeg kan trøste meg med at jeg har kjøpt ting jeg egentlig trenger og ellers bursdagsgave til mamma, potetskreller til foreldrene til Marius, haha. Det må være det beste jeg kjøpte. De har potetskreller, men ingen liker den så hvorfor ikke, de er så billige på IKEA.  (Skal vise innkjøp på ett innlegg senere).

 

Fredag kveld var en veldig rolig kveld. Vi hadde ´´Hjemme Spa`` på hotellet, hah. Der vi hadde fot og ansiktspleie, det var skikkelig morsomt så slike ting må jeg virkelig gjøre oftere! Lørdag måren var det tidlig opp og rett på Åsane der vi var innom IKEA og 3 av senterene der.. Off så slitene vi var da vi kom tilbake på hotellet. Kunne virkelig bare lagt meg til og sove.. MEN det vi hadde planlagt var at vi skulle til en kompis som heter Ivan og dra på byen. Da var det rett i dusjen, på med klær og sminke og rett på bybanen som vi måtte vente på i over 30 min fordi Ivan ikke viste at den bare gikk hver halvtime på lørdager og så var den selvfølgelig forsinket også. Vi kom oss til Ivan tilslutt da. Det var virkelig godt og se han igjen, og det ble en super kveld. 

Søndag var som alle andre søndager.. rolig.. kanskje ikke like opplagt som vanlige søndager og litt mer uggen men alt i alt en vanlig søndag med blikket rettet hjemover. Det var trist å dra faktisk, jeg liker virkelig denne byen, kanskje det er her jeg ender opp? Nei, nå skal jeg ikke skremme folk, hah. 

 

#Bergen #tur #weekend 

Lashes by Natalie De Kor

 • 22.09.2016 kl. 22:04

Hei dere skjønne!

Jeg har egentlig alltid vert den personen som har sakt at jeg ikke skal fikse vippene mine. Jeg har liksom vert redd for at jeg ikke skal kunne like mine vanlige vipper ettter det, siden jeg har så små og fucka vipper. Men nå har så mange jeg kjenner prøvd/har det enda at jeg tok sjansen og sjekket om jeg liker det. Ærlig? Det er pent JA og det hjelper virkelig å slippe og fikse på vipper med vippetang og mascara og i tillegg begynne og skulle dra alt av igjen på kvelden. Så ja jeg liker det men jeg tror ikke det blir noen undergang den dagen jeg finner ut at jeg ikke vil ha det mer. 


(Begge bilder med ekstra vipper)

 


(Mine vanlige vipper uten mascara)

 


(Etter at jeg fikset dem)

 

Vippene mine ble litt mye da jeg først tok dem, siden jeg ikke fikk velge noe spesifikt gjorde hun egentlig mer som hun selv ville. Så jeg fikset dem litt selv dagen etter for at det ikke skulle være FOR mye. Tips. Om du har tenkt og ta og synest vippene ser veldig store ut da du har tatt dem, ta det med ro, de detter litt sammen til neste dag. Det gjorde de vertfall på meg. OG det tar lenger tid enn du tror.. Jeg tenkte at det sikkert ikke om til og ta mer enn vartfall 1,5 til 2 timer MEN jeg lå på benken i 3.. Haha, dumme meg trodde det jar jeg som bare kjedet meg skikkelig og tiden gikk kjempe tregt.

 

 Alt i alt angrer jeg ikke på og ha tatt dem og Natalia er en veldig flink og hyggelig dame som vet hva hun gjør. (Jeg tok vippene mine i Førde).

#extensions #vipper #sminke #makeup #Førde

Makeup Mekka leverer

 • 21.09.2016 kl. 21:47

God kveld!

Som jeg sa i forrige innlegg har jeg fått en pakke i posten fra Makeup Mekka som jeg tenkte og vise dere nå, ikke at jeg trengte produktene med en gang men dette er varer jeg bruker så jeg tenkte hvorfor ikke? De hadde jo tross alt 70% (!!) Så her er det jeg fikk i posten:

 


1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER

 

1. Duo Face Powder Contour Palette: Dette er ikke ett produkt jeg er noe kjent med men omtalene var ganske gode så jeg tenkte jeg skulle prøve det. Kanskje det er en ny favoritt? 

 

2. Plumping Pore Minimizing Face Primer: Jeg er helt forelsket i denne! Den gjør huden silkemyk og jevn før du skal påføre foundation.

 

3. Waterproof Ultimate Contour Lip Liner: Egentlig bare forde de var så mye på tilbud + jeg har en liten craving på alt av lip linere for tiden. Blir ikke en flott dag uten.

 

4. Eyeshadow Magnet: Denne får øyeskyggen til og både vare lenger men jeg føler også den hjelper med og få en dypere farge. 

 

5. Matte On The Go Baked Powder: Alltid min siste påføring på selve ansiktet. Hjelper virkelig og holde sminken fin utover dagen, jeg skal ikke si den hjelper med og vare hele dagen men om du frisker den opp litt har du en fin jevn sminke ut over hele dagen. 

 

Det beste med Makeup mekka er jo selvfølgelig at alt kommer i postkassen (så lenge det er plass selvfølgelig) så du slipper postkontoret. 

#Makeup #sminke #beauty

Girl Trip!

 • 21.09.2016 kl. 13:50

Hei dere!

 

Som jeg fortalte dere på mandag skal jeg og Linn snart noe skikkelig gøy. Allerede på fredag faktisk, hah. Fredag morgen klokken 08.30 drar vi nemlig på helge tur til Bergen! Fy som vi har gledet oss! Hva vi skal gjøre har vi ikke bestemt oss for enda. Vi ville egentlig bra ha han helg borte fra alt det vanlige og siden begge hadde muligheten nå ble det slik. 


 

Jeg har også fått en pakke i posten fra Makeup Mekka som jeg gleder meg til og dele med dere! Det er egentlig bare noen basic ting men det er gøy og vise dere hva jeg bruker også! Nå skal jeg tilbringe resten av dagen på jobb, hvor vi har fått inn en hel okse! Gleder meg! 

#giriltrip #tur #reise #Bergen

I høst vil jeg

 • 19.09.2016 kl. 15:41

Jeg er sikker på at alle har ting de vil bli flinkere på, jeg har vertfall en del. Så jeg satt meg noen mål jeg vil klare og oppnå innen desember. 
Jeg vil:

 

Bli flinkere til og gå flere turer. Jeg elsker og gå turer men det å faktisk gjøre det og ta seg tid til det er en annen sak så det vil jeg virkelig bli bedre på. 

 

Oppdatere dere hver dag. Jeg har ikke oppdater dere på noen dager nå og det vil jeg ikke skal skje igjen, så fra nå av skal jeg skrive innlegget i det det faller meg inn og så publiserer jeg det senere som en dag jeg har lang jobbdag eller bare har det veldig travelt.


 

Sette opp en treningsplan. Det og velge hva jeg skal trene da og da og hvor mye av hvert jeg skal gjøre er jeg ikke noe flink på, jeg gjør egentlig det som faller meg inn når jeg først er på trening så en skikkelig pan hadde jo bare vert supert!

 

Lese mer. Det er jo utrolig deilig og lese når du først har sittet deg ned og begynt.

 

Bli ferdig med alle julegavene tidelig. Jeg er alltid den som er virkelig sen med julegavene, men i år har jeg bestemt at det skal bli annerledes. Alt skal være ferdig innen 1. Desember. 


 

Bli flinkere og vise hvor glad jeg er i Marius. Jeg er ikke noen veldig romantisk person. Ikke noe flink til og gjøre og si søte ting, noe han virkelig er. 

 

Bruke mer tid på vennene mine når jeg har fri. Jeg har ikke hatt mye fri i det siste noe som har gjort at jeg har dratt hjem til familie eller vert med Marius da jeg har hatt tid. Mine gode venner bor enten i Førde, Bergen eller Solund så det er ett stykke bare for og dra på besøk. Men til helgen skal jeg og Linn noe vi har gledet oss til en liten stund nå! Jeg har jo endelig sakt det til Marius så nå kan jeg jo fortelle det til dere snart også, haha.

 

Reise mer. Vet ikke helt om det er noe jeg får gjort i høst meeeen det er noe jeg virkelig vil. Ikke nødvendigvis til utlandet men bare å se landet. Jeg har sett veldig lite av Norge, noe jeg synest er virkelig trist.

 

#mål #reise #venner #kjæresten #trening #tur

Det er de tyngste dagene du vil bli husket for..

 • 19.09.2016 kl. 11:41

Som de gangene du må bli igjen fordi det er så mye og gjøre.

Som de gangene står alene fordi de andre ikke kan være der akkurat da.

Som de gangene du jobber dobbelskift fordi det er for få folk på jobb.

De gangene vil belønne deg videre. 

I mitt yrke er sesongen ett evigvarende kaos. Det starter i April/Mai og slutter ikke før August/September og du har ikke fått roet deg ned en gang før det begynner på igjen i November og varer ut Desember. Da kan vi endelig roe ned de neste mnd og få ladet opp litt før April. Jeg skal ikke lyve... Yrket mitt er tungt. Sommeren består av: Jobb, Hjem, Dusjen, Mat og Sove.. Slik går det om og om og om igjen. Og får du først fri er du ikke veldig opplagt til og gjøre så mye uansett.. Det er ikke alle kokker som har det slik, det her mye og si hvor du jobber, og hvor mange dere er på jobb. 

Vi er for få og det har jeg vist siden jeg begynte læretiden min. Og det er ikke før nå siste året jeg traff smellen. Jeg har alltid hørt hjemme og av venner at jeg jobber for mye og at jeg som lærling egentlig bare skal jobbe så og så mye, og jeg har vist det selv også. Jeg har bare ikke tenkt skikkelig over hvordan det har tatt på det siste året. Det er nå jeg begynner og kjenne hvor sliten jeg faktisk er, men det er også nå det trapper ned og jeg får begynne og hvile litt. Ja, jobben min har noen FÆLE dagen der jeg virkelig er på ett punkt hvor jeg lurer på om den er rett for meg men den har også fantastiske dager der jeg lærer mye, får prøve ut prosjekter og ikke minst hvor vi har det flott sammen. 

Det er de dagene vi jobber hardt for, de dagene der gjestene kommer til oss og sier hvor fantastisk det var og være hos oss og da vi kan stenge tidlig for og dra på fisketur alle sammen. Så ja jeg har en hard og fæl jobb til tider, så ikke spør meg hvorfor men jeg elsker virkelig det jeg gjør fordi det harde arbeidet kommer til og belønne meg etterhvert. Som når jeg skal søke ny jobb.. For klarer jeg dette som lærling, klarer jeg det som faglært også. Fall 7 ganger men reis deg 8, er det ikke det de sier? 

 

#jobb #tungt #arbeid #hverdag

Small But Mighty

 • 15.09.2016 kl. 12:51

Hei dere!

Det er nydelig og komme tilbake på jobb selv om de 3 fri dagene var flotte de også! Tror jeg kjeder meg veldig fort om jeg har fri når alle andre jobber, haha! Denne dagen her vert ganske effektiv. Har ryddet, vasket, skiftet på sengetøy og satt nettopp helt oppslukt i den siste Fifty Shades boken. Jeg rett og slett elsker de bøkene og ser allerede frem til valentinsdagen 2017 siden Marius har lovet at vi skal se den andre filmen.

Ja.. Jeg er en av de få som synest at den første filmen var bra, men jeg skjønner ikke hvordan folk som leste boken til filmen kan si at den var dårlig! Greit.. Christian nådde ikke helt opp til forventingene og det var ikke så mye sex som vartfall guttene hadde håpet på, men den blir jo ikke dårlig av den grunn (!!)


 

Foresten så har jeg fått helt dilla på disse små smoothiene til Froosh. Ikke bare er de utrolig gode og sunne, men også så ekstremt søte! De kommer garantert til og bli en cravings! Nå skal jeg ut og få svettet litt før jobben kaller. Snakkes! 

BANANA PANCAKES

 • 13.09.2016 kl. 09:46

God Morgen!

Jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften på en av de enkleste og beste frokostene som finnes, Banan Pannekaker!

Oppskriften funker selvfølgelig som mellommåltid og om du bare er sugen på noe som smaker litt søtt. 


 

Du trenger:

- En moden banan
- Ett egg
- Litt Kanel
- Litt vaniljesukker

- Mindre enn1/2 ts bakepulver

 

Du kan velge og gjøre det på 2 måter:

1. Ha alt i en mixer og kjør det jevnt.

2. Mos bananen med en gaffel, tilsett egget, kanelen, vaniljesukkeret og bakepulveret. Rør alt sammen.

Stek på stekepannen med smør. Når røren er i stekepannen kan du hente frem litt topping! Jeg valgte og hente opp blåbær og jordbær fra fryseren, satte jordbærene på en tallerken slik at de kunne tine. Så hadde jeg blåbærene i en skål, og tinte de raskt i mikroen for og lage hjemmelaget blåbærsyltetøy. Det er jo så enkelt og så godt!! 

Når pannekakene var ferdige la jeg de på fat, laget ett glass sitron vann, la blåbærsylten og bærene slik jeg ville ha det og bon apetitt! For en nydelig måte og starte dagen på!
#oppskrift #frokost #pannekaker #mat 

10 Starter Facts

 • 12.09.2016 kl. 12:14

Siden dere ikke kjenner meg noe særlig tenkte jeg og legge frem 10 starter facts slik at dere kan lære meg bedre og kjenne + forstå hvem enkelte personer er når jeg skriver navn her inne. Så, let´s go!

 

1. Jeg har 3 bestevenner, Camilla, Linn og Gjet Erik. De er virkelig folk jeg kan si ALT til uten og være redd for at det går videre, Linn er vell den personen jeg går dypest til om kjærlighet og slikt, mens Camilla er vell den som vet om alt det dumme jeg har gjort opp gjennom årene og hun jeg alltid har vert bestevenninne med siden jeg var liten. Gjert Erik, har jeg bare kjent hele livet, han er bare verdens beste og dømmer aldri! 

 

2. Typen min heter Marius, han er like gammel som meg og er lærling som eletrikker. Han får dere nokk se en del til. 

 

3. Jeg har 7 søsken, hehe. Nei alle er ikke hel. Jeg har 3 ekte brødre, 2 halvbrødre og 2 ste søstre. 6 av de er yngre mens jeg har 1 eldre bror. Så ja, vi er en ganske stor familie.

 

4. Jeg er en veldig energisk person, så jeg er veldig dårlig på det å ikke ha noe å gjøre. Om jeg kjeder meg går munnen i ett sett (om jeg er med de rette folkene selvfølgelig).

 

5. Jeg liker ikke og sove lenge. Det å våkne om morgenen og tenke ´´Hvor ble det av dagen?`` er FÆLT. Selvfølgelig, det hender jo at jeg også sover lenge men jeg liker det ikke. Vi må jo få noe ut av dagene mens vi kan.

 

6. Jeg elsker å gå på turer, om det bare er rundt byen eller opp ett fjell. Ja, jeg er en av de som kan bli lei om jeg føler jeg ikke kommer noen veg men hvem blir vell ikke det når du føler du er på samme plassen hver gang du ser opp? Turer er skikkelig befriende. 

 

7. Jobben min er livet mitt. Jeg elsker virkelig jobben min, selv om det er jeg som jobber når alle har fri. Det er veldig irriterende å dra på jobb når jeg vet at alle de andre er på festival, ute og griller, har filmkveld osv. Men når jeg først er kommet på jobb elsker jeg og være der. Timene flyr og det er vertfall ingenting som er bedre enn at gjestene våre er fornøyde også.

 

8. Om jeg først går inn for og se en serie er det ikke mye som kommer mellom meg og den før jeg har sett den ferdig. Det må være det eneste som kan holde meg opptatt en hel dag.

 

9. Jeg er veldig dårlig på det og ta feil. Jeg står virkelig på mitt til det motsatte er bevist selv om det andre sier virker mer logisk, hehe.

 

10. Laget vårt er best uansett resultat. Ingen fotball lag kommer høyere enn laget vårt. Jeg ser alle kampene jeg kan og det er ikke ofte det blir spilt en kamp uten at jeg følger med på stillingen uansett hvor jeg er. Så satser vi selvfølgelig på tippeligaen neste sesong! HEIA FLORØ! 

Bare En Normal Person

 • 12.09.2016 kl. 00:16

Hvem er jeg egentlig?

´´ Bare en normal person ``


 

Normal og normal, det har vell mye og si hva du ser på som normal.

Min normal er 164 høy, brunt hår og brune øyne. Lange dager på jobb med mye å gjøre og ikke minst en flott fyr som gjør de dårlige dagene like gode som de beste. Men ta det med ro, jeg skal ikke skrive noen novelle. 

Som dere sikkert fikk med dere i infoen kommer jeg fra Florø, er 18 år og kokkelærling. Så hva i all verden skal jeg blogge om? Nei, jeg har ikke tenkt og blogge om mat, eller ikke så mye. Jeg ville begynne og blogge for og:

1. Samle mange gode minner og dager på ett enkelt sted der jeg lett finner de igjen.

2. Fordi jeg synest det er ganske gøy, blir litt som en dagbok + at du kan dele tips, ønsker og slikt med andre rundt deg.

3. Rett og slett bare for og få noe ekstra og gjøre på i hverdagen.

 

Siden jeg da er en av de som tenker at litt er nokk skal jeg ikke si mer enn dette og la dere finne ut mer om venner, typen, familien og livet mitt etterhvert. Jeg skal jo tross alt dele nye ting hver dag så tid blir det! 

 

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no