La meg svare på det der

 • 30.09.2016 kl. 12:50

Hola!

 

Foren seig morgen dette har vert. Jeg har ikke gjort NOE (!!) Så tanken om hje jeg skulle skrive om idag kom og gikk flere ganger, jeg har sikkert 3 innlegg som er startet 20% på siden inspirasjonen ikke er helt på plass.. Så siden jeg ikke har vert her inne så lenge tenkte jeg ´´Hvorfor ikke bare ha en spørsmåløsrunde?`` da får dere savr på ting dere lurer på (om dere lurer på noe) og jeg får den ekstra dagen til og skrive ferdig ett eller 2 av innleggene. Win, win jo! 


 

Så fyr løs, spør om alt mellom himmel og jord. Så må dere gjerne legge med om det er ett innlegg dere vil jeg skal skrive eller noe jeg burde skrive mer av ;;

Svarene tar vi på søndag

10 ting livet har lært meg

 • 29.09.2016 kl. 21:17

Hei dere! Jeg er helt sikker på at livet har lært hver og en av oss noen skikkelige lekser. Så hvorfor ikke dele de med hverandre? Dette er bare noen av tingene livet har lært meg: 

 

 Gjordt er gjordt: Uansett hvor mye du angrer på noe får du ikke gjort det om igjen. Ta det som en lærdom og heller la være og gjøre samme feilen en gang til.

 

Du skal være stolt av deg selv: Hva andre tenker om deg har ikke så mye og si. Gå med hode hevet og vær stolt av det du har oppnådd og hvor i livet du er uavhengig av hva andre forteller deg og hva de mener. Det er DU som skal være stolt over deg selv.

 

Det er lettere og få tilgivelse enn tillatelse: Vi SKAL gjøre dumme ting, vi SKAL lære og vi SKAL måtte si beklager for ting vi har gjort. Så jeg vil heller angre på noe jeg gjorde enn og angre på noe jeg ikke fikk gjort fordi jeg viste at det ble konsekvenser. De beste minnene og den beste lærdommen har som regel konsekvenser.

 

Du kan ikke alltid ha rett: Jeg vet det er hardt og godta noen ganger, men du må ta feil litt du også kjære deg, alle må. Det er bedre og gi slipp på meningen enn og lage ett stort mas av det.

 

Det er ikke over før det er over: Uansett og ting går helt drit rett før mål så er du ikke ferdig! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gitt opp rett før slutten fordi jeg ikke har nådd opp til forventingene mine for og finne ut at jeg var ganske nær alikevell. Vær den siste til og gi opp!

 

Spar deg for den shotten: Det kommer sjelden noe godt ut av det uansett hva venninnen din sier!

 

Det er forskjell på forelskelse og følelser: Forelskelsen forsvinner fort om det er deler av en person du merker at du ikke liker. Følelsene er når du velger og like disse tingene like godt som du liker alt det andre med personen.

 

Penger er lykke: Ja, livet hadde vert så mye lettere om jeg pluteslig hadde vunnet i lotto men når alt kommer til alt ville jeg heller vert uten en krone enn og ikke ha familien og vennene mine her for og støtte meg. 

 

Trening gjør deg faktisk lykkeligere: Uten god fysisk form er du ikke i stand til og gjøre mye av tingene i livet og for en energi du får om du holder treningen oppe! Du kan jo stå imot hva som helst! 

 

Du har ikke dårlig tid: Bruk litt ekstra tid på ting, ikke stress du har jo hele livet. 

 

Noen som kanskje kjenner seg igjen? 

Skogens Gull

 • 28.09.2016 kl. 21:37

God kveld!

Dette har virkelig vert min dag! Dro på jobb med tidenes smil og hadde ett like stort når jeg dro. Kom hjem til og finne en sovende Marius som ikke fikk lang tid på og våkne før vi forsvant ut døren igjen. Han hadde jo lovet meg vårruller idag! Det må være noe av det beste jeg vet.. Ble dessverre ikke noen koselige middags bilder ettersom vi begge hev oss over maten, hehe. Etter maten hadde vi egentlig ingen planer for dagen før det plutselig slo meg: Sopp tur! Vi dro på oss ytterklærne og la i veg. Vi gikk ikke langt før soppen lå fremfor oss men spiselig var den ikke. Etter en liten stund fant vi litt piggsopp, noe vi fant mer og mer av. Håpet var jo og komme hjem med kantareller men piggsopp er godt det også! Vi valset rundt i skogen til mørket kom og da mistet vi litt håpet om kantarellene, så det ble piggsopp og så får kantarellene ligge til en annen dag. Så får vi se om vi ikke får brukt piggsoppen til noe godt en dag ;;

Bergen Stresset

 • 27.09.2016 kl. 20:13

Hei dere!

Vet jeg burde skrevet dette innlegget på søndag siden det handlet om helgen, men jeg var så forferdelig sliten den dagen at jeg fikk meg faktisk ikke til og gjøre det... Jeg startet på det men hjernen ville rett og slett ikke jobbe med meg.. Så dere får det nå! Bedre sent enn aldri ;) 

Tror ikke jeg har hatt en så fullstappet helg på evig lenge. Vi var ikke så mye som kommet inn på hotellet en gang før vi var i gatene igjen! Og jeg har svidd SÅ mye penger og jeg føler meg så fæl. Jeg elsker og shoppe og slikt men hater virkelig og bruke penger. Jeg kan trøste meg med at jeg har kjøpt ting jeg egentlig trenger og ellers bursdagsgave til mamma, potetskreller til foreldrene til Marius, haha. Det må være det beste jeg kjøpte. De har potetskreller, men ingen liker den så hvorfor ikke, de er så billige på IKEA.  (Skal vise innkjøp på ett innlegg senere).

 

Fredag kveld var en veldig rolig kveld. Vi hadde ´´Hjemme Spa`` på hotellet, hah. Der vi hadde fot og ansiktspleie, det var skikkelig morsomt så slike ting må jeg virkelig gjøre oftere! Lørdag måren var det tidlig opp og rett på Åsane der vi var innom IKEA og 3 av senterene der.. Off så slitene vi var da vi kom tilbake på hotellet. Kunne virkelig bare lagt meg til og sove.. MEN det vi hadde planlagt var at vi skulle til en kompis som heter Ivan og dra på byen. Da var det rett i dusjen, på med klær og sminke og rett på bybanen som vi måtte vente på i over 30 min fordi Ivan ikke viste at den bare gikk hver halvtime på lørdager og så var den selvfølgelig forsinket også. Vi kom oss til Ivan tilslutt da. Det var virkelig godt og se han igjen, og det ble en super kveld. 

Søndag var som alle andre søndager.. rolig.. kanskje ikke like opplagt som vanlige søndager og litt mer uggen men alt i alt en vanlig søndag med blikket rettet hjemover. Det var trist å dra faktisk, jeg liker virkelig denne byen, kanskje det er her jeg ender opp? Nei, nå skal jeg ikke skremme folk, hah. 

 

#Bergen #tur #weekend 

Lashes by Natalie De Kor

 • 22.09.2016 kl. 22:04

Hei dere skjønne!

Jeg har egentlig alltid vert den personen som har sakt at jeg ikke skal fikse vippene mine. Jeg har liksom vert redd for at jeg ikke skal kunne like mine vanlige vipper ettter det, siden jeg har så små og fucka vipper. Men nå har så mange jeg kjenner prøvd/har det enda at jeg tok sjansen og sjekket om jeg liker det. Ærlig? Det er pent JA og det hjelper virkelig å slippe og fikse på vipper med vippetang og mascara og i tillegg begynne og skulle dra alt av igjen på kvelden. Så ja jeg liker det men jeg tror ikke det blir noen undergang den dagen jeg finner ut at jeg ikke vil ha det mer. 


(Begge bilder med ekstra vipper)

 


(Mine vanlige vipper uten mascara)

 


(Etter at jeg fikset dem)

 

Vippene mine ble litt mye da jeg først tok dem, siden jeg ikke fikk velge noe spesifikt gjorde hun egentlig mer som hun selv ville. Så jeg fikset dem litt selv dagen etter for at det ikke skulle være FOR mye. Tips. Om du har tenkt og ta og synest vippene ser veldig store ut da du har tatt dem, ta det med ro, de detter litt sammen til neste dag. Det gjorde de vertfall på meg. OG det tar lenger tid enn du tror.. Jeg tenkte at det sikkert ikke om til og ta mer enn vartfall 1,5 til 2 timer MEN jeg lå på benken i 3.. Haha, dumme meg trodde det jar jeg som bare kjedet meg skikkelig og tiden gikk kjempe tregt.

 

 Alt i alt angrer jeg ikke på og ha tatt dem og Natalia er en veldig flink og hyggelig dame som vet hva hun gjør. (Jeg tok vippene mine i Førde).

#extensions #vipper #sminke #makeup #Førde

Makeup Mekka leverer

 • 21.09.2016 kl. 21:47

God kveld!

Som jeg sa i forrige innlegg har jeg fått en pakke i posten fra Makeup Mekka som jeg tenkte og vise dere nå, ikke at jeg trengte produktene med en gang men dette er varer jeg bruker så jeg tenkte hvorfor ikke? De hadde jo tross alt 70% (!!) Så her er det jeg fikk i posten:

 


1. HER - 2. HER - 3. HER - 4. HER - 5. HER

 

1. Duo Face Powder Contour Palette: Dette er ikke ett produkt jeg er noe kjent med men omtalene var ganske gode så jeg tenkte jeg skulle prøve det. Kanskje det er en ny favoritt? 

 

2. Plumping Pore Minimizing Face Primer: Jeg er helt forelsket i denne! Den gjør huden silkemyk og jevn før du skal påføre foundation.

 

3. Waterproof Ultimate Contour Lip Liner: Egentlig bare forde de var så mye på tilbud + jeg har en liten craving på alt av lip linere for tiden. Blir ikke en flott dag uten.

 

4. Eyeshadow Magnet: Denne får øyeskyggen til og både vare lenger men jeg føler også den hjelper med og få en dypere farge. 

 

5. Matte On The Go Baked Powder: Alltid min siste påføring på selve ansiktet. Hjelper virkelig og holde sminken fin utover dagen, jeg skal ikke si den hjelper med og vare hele dagen men om du frisker den opp litt har du en fin jevn sminke ut over hele dagen. 

 

Det beste med Makeup mekka er jo selvfølgelig at alt kommer i postkassen (så lenge det er plass selvfølgelig) så du slipper postkontoret. 

#Makeup #sminke #beauty

Girl Trip!

 • 21.09.2016 kl. 13:50

Hei dere!

 

Som jeg fortalte dere på mandag skal jeg og Linn snart noe skikkelig gøy. Allerede på fredag faktisk, hah. Fredag morgen klokken 08.30 drar vi nemlig på helge tur til Bergen! Fy som vi har gledet oss! Hva vi skal gjøre har vi ikke bestemt oss for enda. Vi ville egentlig bra ha han helg borte fra alt det vanlige og siden begge hadde muligheten nå ble det slik. 


 

Jeg har også fått en pakke i posten fra Makeup Mekka som jeg gleder meg til og dele med dere! Det er egentlig bare noen basic ting men det er gøy og vise dere hva jeg bruker også! Nå skal jeg tilbringe resten av dagen på jobb, hvor vi har fått inn en hel okse! Gleder meg! 

#giriltrip #tur #reise #Bergen

I høst vil jeg

 • 19.09.2016 kl. 15:41

Jeg er sikker på at alle har ting de vil bli flinkere på, jeg har vertfall en del. Så jeg satt meg noen mål jeg vil klare og oppnå innen desember. 
Jeg vil:

 

Bli flinkere til og gå flere turer. Jeg elsker og gå turer men det å faktisk gjøre det og ta seg tid til det er en annen sak så det vil jeg virkelig bli bedre på. 

 

Oppdatere dere hver dag. Jeg har ikke oppdater dere på noen dager nå og det vil jeg ikke skal skje igjen, så fra nå av skal jeg skrive innlegget i det det faller meg inn og så publiserer jeg det senere som en dag jeg har lang jobbdag eller bare har det veldig travelt.


 

Sette opp en treningsplan. Det og velge hva jeg skal trene da og da og hvor mye av hvert jeg skal gjøre er jeg ikke noe flink på, jeg gjør egentlig det som faller meg inn når jeg først er på trening så en skikkelig pan hadde jo bare vert supert!

 

Lese mer. Det er jo utrolig deilig og lese når du først har sittet deg ned og begynt.

 

Bli ferdig med alle julegavene tidelig. Jeg er alltid den som er virkelig sen med julegavene, men i år har jeg bestemt at det skal bli annerledes. Alt skal være ferdig innen 1. Desember. 


 

Bli flinkere og vise hvor glad jeg er i Marius. Jeg er ikke noen veldig romantisk person. Ikke noe flink til og gjøre og si søte ting, noe han virkelig er. 

 

Bruke mer tid på vennene mine når jeg har fri. Jeg har ikke hatt mye fri i det siste noe som har gjort at jeg har dratt hjem til familie eller vert med Marius da jeg har hatt tid. Mine gode venner bor enten i Førde, Bergen eller Solund så det er ett stykke bare for og dra på besøk. Men til helgen skal jeg og Linn noe vi har gledet oss til en liten stund nå! Jeg har jo endelig sakt det til Marius så nå kan jeg jo fortelle det til dere snart også, haha.

 

Reise mer. Vet ikke helt om det er noe jeg får gjort i høst meeeen det er noe jeg virkelig vil. Ikke nødvendigvis til utlandet men bare å se landet. Jeg har sett veldig lite av Norge, noe jeg synest er virkelig trist.

 

#mål #reise #venner #kjæresten #trening #tur

Det er de tyngste dagene du vil bli husket for..

 • 19.09.2016 kl. 11:41

Som de gangene du må bli igjen fordi det er så mye og gjøre.

Som de gangene står alene fordi de andre ikke kan være der akkurat da.

Som de gangene du jobber dobbelskift fordi det er for få folk på jobb.

De gangene vil belønne deg videre. 

I mitt yrke er sesongen ett evigvarende kaos. Det starter i April/Mai og slutter ikke før August/September og du har ikke fått roet deg ned en gang før det begynner på igjen i November og varer ut Desember. Da kan vi endelig roe ned de neste mnd og få ladet opp litt før April. Jeg skal ikke lyve... Yrket mitt er tungt. Sommeren består av: Jobb, Hjem, Dusjen, Mat og Sove.. Slik går det om og om og om igjen. Og får du først fri er du ikke veldig opplagt til og gjøre så mye uansett.. Det er ikke alle kokker som har det slik, det her mye og si hvor du jobber, og hvor mange dere er på jobb. 

Vi er for få og det har jeg vist siden jeg begynte læretiden min. Og det er ikke før nå siste året jeg traff smellen. Jeg har alltid hørt hjemme og av venner at jeg jobber for mye og at jeg som lærling egentlig bare skal jobbe så og så mye, og jeg har vist det selv også. Jeg har bare ikke tenkt skikkelig over hvordan det har tatt på det siste året. Det er nå jeg begynner og kjenne hvor sliten jeg faktisk er, men det er også nå det trapper ned og jeg får begynne og hvile litt. Ja, jobben min har noen FÆLE dagen der jeg virkelig er på ett punkt hvor jeg lurer på om den er rett for meg men den har også fantastiske dager der jeg lærer mye, får prøve ut prosjekter og ikke minst hvor vi har det flott sammen. 

Det er de dagene vi jobber hardt for, de dagene der gjestene kommer til oss og sier hvor fantastisk det var og være hos oss og da vi kan stenge tidlig for og dra på fisketur alle sammen. Så ja jeg har en hard og fæl jobb til tider, så ikke spør meg hvorfor men jeg elsker virkelig det jeg gjør fordi det harde arbeidet kommer til og belønne meg etterhvert. Som når jeg skal søke ny jobb.. For klarer jeg dette som lærling, klarer jeg det som faglært også. Fall 7 ganger men reis deg 8, er det ikke det de sier? 

 

#jobb #tungt #arbeid #hverdag

Small But Mighty

 • 15.09.2016 kl. 12:51

Hei dere!

Det er nydelig og komme tilbake på jobb selv om de 3 fri dagene var flotte de også! Tror jeg kjeder meg veldig fort om jeg har fri når alle andre jobber, haha! Denne dagen her vert ganske effektiv. Har ryddet, vasket, skiftet på sengetøy og satt nettopp helt oppslukt i den siste Fifty Shades boken. Jeg rett og slett elsker de bøkene og ser allerede frem til valentinsdagen 2017 siden Marius har lovet at vi skal se den andre filmen.

Ja.. Jeg er en av de få som synest at den første filmen var bra, men jeg skjønner ikke hvordan folk som leste boken til filmen kan si at den var dårlig! Greit.. Christian nådde ikke helt opp til forventingene og det var ikke så mye sex som vartfall guttene hadde håpet på, men den blir jo ikke dårlig av den grunn (!!)


 

Foresten så har jeg fått helt dilla på disse små smoothiene til Froosh. Ikke bare er de utrolig gode og sunne, men også så ekstremt søte! De kommer garantert til og bli en cravings! Nå skal jeg ut og få svettet litt før jobben kaller. Snakkes! 

BANANA PANCAKES

 • 13.09.2016 kl. 09:46

God Morgen!

Jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften på en av de enkleste og beste frokostene som finnes, Banan Pannekaker!

Oppskriften funker selvfølgelig som mellommåltid og om du bare er sugen på noe som smaker litt søtt. 


 

Du trenger:

- En moden banan
- Ett egg
- Litt Kanel
- Litt vaniljesukker

- Mindre enn1/2 ts bakepulver

 

Du kan velge og gjøre det på 2 måter:

1. Ha alt i en mixer og kjør det jevnt.

2. Mos bananen med en gaffel, tilsett egget, kanelen, vaniljesukkeret og bakepulveret. Rør alt sammen.

Stek på stekepannen med smør. Når røren er i stekepannen kan du hente frem litt topping! Jeg valgte og hente opp blåbær og jordbær fra fryseren, satte jordbærene på en tallerken slik at de kunne tine. Så hadde jeg blåbærene i en skål, og tinte de raskt i mikroen for og lage hjemmelaget blåbærsyltetøy. Det er jo så enkelt og så godt!! 

Når pannekakene var ferdige la jeg de på fat, laget ett glass sitron vann, la blåbærsylten og bærene slik jeg ville ha det og bon apetitt! For en nydelig måte og starte dagen på!
#oppskrift #frokost #pannekaker #mat 

10 Starter Facts

 • 12.09.2016 kl. 12:14

Siden dere ikke kjenner meg noe særlig tenkte jeg og legge frem 10 starter facts slik at dere kan lære meg bedre og kjenne + forstå hvem enkelte personer er når jeg skriver navn her inne. Så, let´s go!

 

1. Jeg har 3 bestevenner, Camilla, Linn og Gjet Erik. De er virkelig folk jeg kan si ALT til uten og være redd for at det går videre, Linn er vell den personen jeg går dypest til om kjærlighet og slikt, mens Camilla er vell den som vet om alt det dumme jeg har gjort opp gjennom årene og hun jeg alltid har vert bestevenninne med siden jeg var liten. Gjert Erik, har jeg bare kjent hele livet, han er bare verdens beste og dømmer aldri! 

 

2. Typen min heter Marius, han er like gammel som meg og er lærling som eletrikker. Han får dere nokk se en del til. 

 

3. Jeg har 7 søsken, hehe. Nei alle er ikke hel. Jeg har 3 ekte brødre, 2 halvbrødre og 2 ste søstre. 6 av de er yngre mens jeg har 1 eldre bror. Så ja, vi er en ganske stor familie.

 

4. Jeg er en veldig energisk person, så jeg er veldig dårlig på det å ikke ha noe å gjøre. Om jeg kjeder meg går munnen i ett sett (om jeg er med de rette folkene selvfølgelig).

 

5. Jeg liker ikke og sove lenge. Det å våkne om morgenen og tenke ´´Hvor ble det av dagen?`` er FÆLT. Selvfølgelig, det hender jo at jeg også sover lenge men jeg liker det ikke. Vi må jo få noe ut av dagene mens vi kan.

 

6. Jeg elsker å gå på turer, om det bare er rundt byen eller opp ett fjell. Ja, jeg er en av de som kan bli lei om jeg føler jeg ikke kommer noen veg men hvem blir vell ikke det når du føler du er på samme plassen hver gang du ser opp? Turer er skikkelig befriende. 

 

7. Jobben min er livet mitt. Jeg elsker virkelig jobben min, selv om det er jeg som jobber når alle har fri. Det er veldig irriterende å dra på jobb når jeg vet at alle de andre er på festival, ute og griller, har filmkveld osv. Men når jeg først er kommet på jobb elsker jeg og være der. Timene flyr og det er vertfall ingenting som er bedre enn at gjestene våre er fornøyde også.

 

8. Om jeg først går inn for og se en serie er det ikke mye som kommer mellom meg og den før jeg har sett den ferdig. Det må være det eneste som kan holde meg opptatt en hel dag.

 

9. Jeg er veldig dårlig på det og ta feil. Jeg står virkelig på mitt til det motsatte er bevist selv om det andre sier virker mer logisk, hehe.

 

10. Laget vårt er best uansett resultat. Ingen fotball lag kommer høyere enn laget vårt. Jeg ser alle kampene jeg kan og det er ikke ofte det blir spilt en kamp uten at jeg følger med på stillingen uansett hvor jeg er. Så satser vi selvfølgelig på tippeligaen neste sesong! HEIA FLORØ! 

Bare En Normal Person

 • 12.09.2016 kl. 00:16

Hvem er jeg egentlig?

´´ Bare en normal person ``


 

Normal og normal, det har vell mye og si hva du ser på som normal.

Min normal er 164 høy, brunt hår og brune øyne. Lange dager på jobb med mye å gjøre og ikke minst en flott fyr som gjør de dårlige dagene like gode som de beste. Men ta det med ro, jeg skal ikke skrive noen novelle. 

Som dere sikkert fikk med dere i infoen kommer jeg fra Florø, er 18 år og kokkelærling. Så hva i all verden skal jeg blogge om? Nei, jeg har ikke tenkt og blogge om mat, eller ikke så mye. Jeg ville begynne og blogge for og:

1. Samle mange gode minner og dager på ett enkelt sted der jeg lett finner de igjen.

2. Fordi jeg synest det er ganske gøy, blir litt som en dagbok + at du kan dele tips, ønsker og slikt med andre rundt deg.

3. Rett og slett bare for og få noe ekstra og gjøre på i hverdagen.

 

Siden jeg da er en av de som tenker at litt er nokk skal jeg ikke si mer enn dette og la dere finne ut mer om venner, typen, familien og livet mitt etterhvert. Jeg skal jo tross alt dele nye ting hver dag så tid blir det! 

 

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no