It´s my happy place

 • 12.10.2016 kl. 21:40

Jeg tror ikke jeg har savnet noe så mye som denne sporten noen gang. Men det er jo ikke så veldig rart når du har vert hektet hele livet får så og måtte gi det fra deg for og få MAX ut av utdanningen din. Slik skal det ikke være lenger. Jeg skal tilbake i sporten med samme baby fjes som jeg avsluttet med! 

 


Dette er Vies Lukas, han er 6 år og var min beste venn på vgs. Etter 2 år synest jeg virkelig det er på tide og forenes igjen! Flere planer blir snudd på hodet for å få dette til og fungere men denne gangen gir jeg ikke slipp på han for en læreplass jeg egentlig kunne tatt en anen plass. Han er rett og slett ´´my happy place`` om jeg skal være helt ærlig. Alle ryttere har sine nedturer med hestene men det er jo slik de blir bedre sammen så jeg skal fult og helt si at med han er det lykkeligste stedet jeg kan være. Jeg kan ikke bare trene og sosialisere meg med andre ryttere.. Jeg kan tenke, snakke ut og vite at det aldri kommer videre. Ja det høres helt på trynet ut for dere som ikke har drevet med hest men dere kan tenke på hesten som en type terapi og trening i ett. 


 

Dette må virkelig være det jeg ser mest frem til nå.. Desember kom fort! 

Hooked

 • 12.10.2016 kl. 11:42

on the vibes.


Jeg er blitt helt hektet på noen sanger som jeg aldri hadde hørt før forleden dag så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere. Det er garantert flere av dere som har hørt noen av de før ettersom jeg eg ganske slow innenfor musikken, haha. Men hvorfor ikke dele de likevell?                      Peace of mind - The Killers    

                             Music. -  Jojo

                            Grow Up - Olly Murs

                    Million Reasons - Lady Gaga

                     Blended Family - Alicia Keys, ASAP Rocky

                        Love Me Now - John Legend

                           Anna-Lee - Suite 16

 

Ikke den musikken jeg vanligvis hører på men jeg falt virkelig for disse sangene! 

Bloggene jeg MÅ lese

 • 11.10.2016 kl. 13:45

Leandra Valencia

Denne bloggen har jeg nesten nettopp begynt og lese men jeg synest hun er veldig fink og elsker at hun holder seg saklig og ikke babbler om alt rundt innleggene sine. Hun blogger om alt fra mote til oppskrifter så denne bloggen er det verdt en tur innom. Henne finner du HER.

 

Andrea Badendyck 

Gjennomtenkte innlegg med mye og klare bilder. Noe som får meg til og synes en blogg er interessant. De fleste her inne vet hvem hun er på samme måte som de 3 neste. Henne finner du HER.

 

Erica Mohn KvamEn blogg som er så og si lik Andrea sin, er vell slike blogger jeg like da. Henne finner dere HER.

 

Stina Marie BakkenHun legger ut mange innlegg om typiske jente problemer, life hacks og ikke minst lager hun ange videoer. Jeg fikk først vite om henne på youtube og begynte og følge med der og likte henne bedre og bedre så da starter jeg og lese bloggen i tillegg. Henne finner dere HER.

 

Desiree AndersenDette er også en blogg jeg nylig begynte og lese, men denne er blitt den første jeg går inn på når jeg skal begynne og lese. Hun har så mange tips og tanker som jeg aldri hadde tenkt på. Ikke minst at oppskriftene hennes er livreddere! Denne anbefales virkelig om dere ikke allerede leser den! Henne finner dere HER.

 

Venne bloggene:

 

Anett HorstadHun er ikke kommet skikkelig i gang med bloggingen men det er ett must og se om hun har lagt ut noe når jeg er innpå! Anett er veldig fink med foto så dere får garantert se mye av det der inne i tillegg er hun en skikkelig sterking på treningssiden! Henne finner dere HER.

 

Helene Hatlem Steen

En blogg som er verdt og følge med på for deg som liker tips og videoer. Helene er ikke bare flink og skrive men har en flott stemme og danser som en Gud! Jeg liker bloggen hennes veldig godt, ikke bare fordi hun er en venninne men fordi jeg digger det at hun står skikkelig på gjennom alle allergiene hun har. Tror ikke jeg hadde taklet det like bra for og si det slik! Henne finner dere HER.

 

 

Høsten er herlig!

 • 06.10.2016 kl. 21:21

Synest høsten egentlig er en flott årstid, det blir så mange flotte farger og klærene er så komfortable. Ikke minst lyden av regnet på vindusruten om morgenen! Det er herlig.. Høsten er herlig! 

Den lengste dagen i mitt liv

 • 06.10.2016 kl. 10:56

God morgen dere!

Jag vet at denne dagen nettopp har begynt og at jeg da skal tenke ny dag, nye muligheter. Men denne dagen er dessverre ikke en av de. Den begynte jo supert ettersom jeg vill våkne med Marius, men da var ikke tankene helt med meg.. Denne dagen skal nemlig tilbringes på jobb fra 12.00-ca.01.00 så ja det blir en LAAAAAANG dag med 13 timer på jobb og 8 timer hjemme før jeg må på jobb igjen klokken 09.00 imorgen. 
 

Men så er det ett sitat vi må lever for i dette yrket og det er: Alt for gjestene våre. Alt arbeid blir belønnet, det er ingenting som når gjestene kommer og forteller at det var en fantastisk opplevelse og være her med oss. Så nå skal jeg hive i meg maten og komme meg på jobb for og fortjene den skryten! 

 

Hva skal dere idag? 

5 Fordeler med å bo alene

 • 05.10.2016 kl. 10:38

≤ Du kan høre musikk akkuratt hvor og hvor høyt du vil ≥

De som har mange søsken vil vertfall forstå denne. Det er virkelig mye bedre og kunne sitte på pcn med skikkelig musikk andre plasser enn
bare sengen, hah.

 

 ≤ Du kan stå i dusjen så lenge du vil ≥

Varmtvannet gat tomt tilslutt så det og bo i ett hus med flere personer som skal dusje samme dagen blir ofte ett problem da. Bor du alene kan
du dusje når du vil og så lenge du vil.


 

≤ Du trenger ikke å tilrette legge det for andre ≥

Når du bor i ett hus med flere er det ofte måltider da og da. Lillebror ser på TV nå så da kan ikke du og søster er på badet fra halv 7- 7 så du må sminke deg i det dårlige lyset på rommet. Ikke når du bor alene da er alt ditt og når ting blir gjort er det du som bestemmer. 

 

≤ Du kan gå i undertøyet hele dagen om du vil ≥

Om jeg har veldig godt tid en dag er det SÅ deilig og kunne bare stå opp og lage frokost i BH og truse. For så og vende tilbake til sengen, ligge der og nyte maten og se favoritt serien.≤ Du kan være ekstra spontan ≥

Når noen spør deg om du vil være med og finne på noe rett etter jobb kan du svare akkurat det du vil uten og tenke på om mor har middagsplaner eller noe annet i tankene, hun er jo ikke her. De eneste planene du må holde orden på er dine. Det er jo egentlig ganske deilig. 

 

Det er en del flere fordeler når du bor alene, men de får dere oppleve selv en dag om dere ike allerede har gjort det. Men sant skal sies så savner jeg å bo med familien ganske ofte også. 

Mine svar

 • 03.10.2016 kl. 01:12

 

Når møtte du Marius?

I slutten av Mai dette året. Husker jeg synest han var kjempe hyggelig og imøtekommende men også litt merkelig, haha. 

 

Driver du med noen idrett?

Ikke akkurat nå, jeg bor på en plass der de ikke tilbyr så mye. Pluss at siden jeg jobber i en jobb der vi ikke har faste tider som mandag-fredag fra 08.00-16.00 får jeg ikke vert med på treninger og slikt heller, men jeg savner virkelig ridningen og er bestemt på og begynne på igjen når jeg er ferdig med læretiden. 

 

Driver Marius med idrett?

Ja, Han er kaptein på fotballaget i Svelgen så han er opptatt noen dager i uken ja. 

 

Hva trener du mest?

Jeg jogger en del, mest på stier og opp topper.

 

Trener dere sammen?

Vi har ikke gjort det enda men har snakket om det så om vi liker det er jo det bare supert! 

 

Hva gjør dere som kvalitetstid?

Veldig mye forskjellig. Alt fra sopp og fisketur til serie titting. Vi er begge ganske åpne til og prøve det den andre liker så tror det er derfor vi finner på så mye og ikke minst trives så godt med hverandre.


 

Har du bil sertifikat?

Nei, det har jeg ikke. Jeg har rett og slett ikke behøvet det egentlig. 

 

Liker du jobben din?

Veldig godt! Det er jo selvfølgelig som de fleste andre plasser slik at det er perioder der du heller skulle vert en annen plass på grunn av at stemningen på jobb ikke er helt der den burde være men alt i alt er jeg veldig glad for at jobben min er min. 

 

Hvorfor valgte du og bli kokk?

Helt ærlig så hadde jeg ikke tenkt og bli kokk eller gå restaurant og matfag i d hele tatt. Jeg hadde ingen planer etter ungdomsskolen så moren min sa jeg burde gå den linjen ettersom jeg alltid har hatt det flott på kjøkkenet og dersom jeg ikke likte det kom det jo en god egenskap ut av det uansett. Så jeg gjorde det og trivdes veldig godt så her er jeg og skal bli kokk. 

 

Noe du heller skulle jobbet som?

Jeg vil helst bli lærer, men planen er og bli lærer innenfor mitt fag. 

 

Hva er din store drøm?

Det må være og lykkes på familiesiden. Jeg vil være en av de familiene som ikke splittes. Fast jobb, mann som elsker meg like mye som jeg elsker han og sunne og lykkelig barn. Helst litt på landet utenfor en by. 

 

Favoritt klesplagg?

Da må jeg si denne Bomber jakken fra H&M, jeg har brukt den HELE TIDEN i det siste. Du finner den HER. 

Favoritt sko?

Jeg holder på og lage ett innlegg om akkurat disse skoene så det vil dere få vite snarest! ;;

 

Kan du lage "ukens" innlegg der du legger ut cravings, antrekk, mest leste innlegg og slikt?

Skal prøve set ut neste søndag og så får dere si hvor godt dere likte det, hah.

 

Er du A eller B menneske?

Tror jeg er AB menneske, for jeg har dager der jeg sover lenge slev om jeg ikke liker det så godt.. Men står helst opp i 9 tiden.

 

Kommer Marius til og bli mer ´´med`` i bloggen?

Vi har egentlig ikke snakket noe særlig om det ettersom det har vert jeg som har gått inn for og blogge og slikt og jeg hadde laget bloggen før han fikk vite det. Han viste at jeg savnet det og blogge men ikke at jeg kom til og lage ny NÅ liksom så vi får se hva tiden bringer ;;

Hva gjør deg lykkelig?

Lykke for meg må være familie, venner og det og ha det godt med seg selv. Alt det der med og trivest med den du er, egen kropp og slikt. 

 

Hva er det verste du vet?

Tær. enkelt.. Jeg har ikke noe imot mine men jeg hater når andre enn meg går uten sokker for eksempel. Hah, det er sykt merkelig egentlig men ja,
sann er da jeg. 

 

Blir du fort irritert?

Noen ganger kanskje, blir veldig fort irritert av enkelte ting som når folk begynner og forklare meg ting jeg allerede vet etter at jeg har sakt at jeg vet det. 

 

 

Håper dere synest svarene var greie, prøve og svare på en forstålig men kort måte slik at det ikke var så mye og lese gjennom.

 

Kjærlighet finner du i humor

 • 01.10.2016 kl. 16:39

Da er alt klart til i kveld (så og si) og ettersom mamma har bursdag imorgen tenkte jeg og gi henne no rett fra hjertet men også med den humoren vi har mellom hverandre. Vil si at jeg og moren min har like mye venninne forhold som mor/datter forhold så jeg tenkte hvorfor ikke lage bursdagskortet selv og slenge med tidenes bilde på? Så det var det jeg gjorde.

 
 

Slik ble da mamma sitt bursdagskort, jeg beklager virkelig kvaliteten på bildene men kameraet var tomt for størm og jeg får ikke oppdatert dere før imorgen igjen ettersom vi har mye og gjøre etterhvert, så jeg tenkte at det var bedre at dere faktisk fikk ett innlegg, heh. Så snakkes vi imorgen! 

HA EN SUPER LØRDAG! Det skal vertfall jeg ;;

Jeg har ikke tid til alt dette!

 • 01.10.2016 kl. 13:50

Jeg har så utrolig mye å gjøre idag at dere aner ikke! Jeg stod opp 07.00 for og komme meg hjem slik at jeg kunne hjelpe mamma, og har ikke sittet i ro før nå, hah. Og nå har jeg bare 30 minutter før vi må fly videre for og skaffe vin og slikt til i kveld. Dere lurer sikkert på hva som skjer idag siden vi stresser sann. Mamma fant nemlig ut på torsdag at ho skulle ha skalldyr kveld hjemme og sende ungene til bestefar. Lite gjennomtenkt men det blir kjekt uansett, haha. 

Nå må vi allerede hive oss rundt igjen og få tak i siste resten, lage klart og fikse oss. STRESSENDE DAG, YESS!  haha. 

(Jeg vil oppdatere siden senere)

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no