Mine favoritt leppestifter

 • 27.12.2016 kl. 15:16

 
(Fra venstre: H&M - NYX - VS - Kylie - theBalm)

 

  Matte Liquid Lipstick - Kylie Cosmetics
Dette må være favoritten av favorittene. Den sitter så utrolig godt på og setter seg utrolig fort! Dette er virkelig en leppestift jeg kan bruke hele dagen uten og måtte gå og sjekke den hele tiden! Jeg har flere av lipstickene til Kylie og elsker de! Her er den i fargen Posie K.

 

Cream Lip Stain - Victoria´s Secret
Nest øverst må jeg sette denne. Den er så utrolig god og ha på. Sitter ikke like lenge som Kylie sin men den er virkelig nær og leppene føles fantastisk hele tiden. Jeg var veldig skeptisk da jeg først bestilte den ettersom jeg heller ikke har noen venninner som har prøvd dem, men jeg ble positivt overasket og kommer garantert til og kjøpe flere etterhvert. Denne er i fargen Adored.

 

 Lingerie Liquid Lipstick - NYX
Denne fikk jeg jo til jul så jeg har ikke fått brukt den så mye, men jeg brukte den igår og jeg er veldig fornøyd. Grunnen til at denne får en 3 plass er vell fordi den setter seg fort, holder bra nokk og ikke minst fordi jeg elsker fargen, haha. Fergen er Exotic.

 

Lipstick Pencil - H&M
Dette har vert min beste røde venn i over ett år nå. Jeg har alltid likt røde lepper, men aldri så godt som når jeg bruker denne. Denne bruker jeg om jeg vil ha det lille ekstra og kanskje litt oppmerksomhet, haha. Jeg er egentlig veldig glad i alle disse men har virkelig falt for de matte. Den er også den som sitter best av alle leppestiftene jeg nevner i dette innlegget, men kan bli litt tørr i om du skal bruke den fra morgen til du kommer hjem fra byen for eksempel. Jeg har min i fargen Coquette.

 

theBalm Girls Lipstick - theBalm
My ultimate basic one! Denne har jeg alltid med i vesken, den er super søt men veldig nøytral så den er perfekt til en basic hverdags look. Tørker sent, noe jeg egentlig liker med denne for da ligger den liksom som en leppepomade på leppene. Den er i fargen Mai Billsbepaid. 

 Som dere kan se her er det Kylie, NYX og H&M sine leppestifter som imponerer mest når det kommer til holdbarhet. Men jeg vil uansett anbefale alle jeg har nevnt, det må jo være en grunn til at jeg liker de så godt som jeg gjør! Ha en super dag! 
 

Dette fikk jeg til jul

 • 26.12.2016 kl. 10:25

Som alltid er jeg alt for fornøyd med julen og tror også at de som fikk gaver av meg fikk det de ønsket seg eller noe de synest var fint! Tenkte vertfall og dele det jeg fikk til jul med dere ettersom jeg personlig synest det er litt gøy og se hvor mye fint folk har fått til jul. Jeg har vert veldig skeptisk på det og poste dette innlegget ettersom jeg vet at det ikke er alle som kan få det de ønsker seg til jul. Rett og slett fordi pengene ikke strekker til. Men tanken som slo meg etterhvert var det gode ordtaket: Det handler ikke om hva du får, men hva du gir.

Denne tanken kom da jeg åpnet gaven min fra farmor, jeg fikk en konvolutt med ett kort og ett flaxlodd. Farmor har alltid hatt dårlig råd spesielt i juletider ettersom hun har veldig mange barnebarn. Men eg skal faktisk uten og lyve si at jeg setter mer pris på det kortet og flaxloddet enn de gode hanskene jeg fikk rett og slett fordi det var fra farmor og hun betyr så mye for meg at jeg like gjerne bare kunne fått kortet. Så, nå som dere vet hvor jeg står med tanke på det og gi og få kan jeg dele dette innlegget med god samvittighet, haha. 
Sett med 4 av hver str (tallerkener) 

Nå må jeg bare takke de jeg fikke gaver av en siste gang slik at dere forstår hvor sykt glad jeg er blitt for det! 

Jeg tilbrakte julekvelden på legevakten

 • 25.12.2016 kl. 17:56 

Ja, dere leste riktig. Min julekveld blei ikke like fredelig som den vanligvis ville. Julekvelden var selvfølgelig fantastisk som alltid med mye familiekos, mat og flotte gaver. Eneste personen som var litt misfornøyd med gaven sin var mamma som da kjøpte en kniv til seg selv.. Hvor ironisk er ikke dette? Uansett så fant hun ut at den ikke var skarp nokk så hun snudde seg mot meg for og be om en liten jule-tjeneste. Om jeg ikke plis kunne kvesse den litt, siden jeg utdanner meg som kokk er jo dette noe jeg gjør neste hver dag så det skulle jeg med glede gjøre. Det var en kniv med vinkel skaft ettersom mamma har dårlig håndledd så den var ikke enkel og slipe. Ikke lenge etter at mamma kom inn på kjøkkenet til meg lå sherp-jernet på gulvet og hånden min full i blod. Jeg innsåg ikke egentlig hva som hadde skjedd før mamma ropte på onkel og ba meg pakke det inn. 

Både mamma og onkel var helt oppspilt og klarte ikke hjelpe ettersom de begge blir dårlig av blod. Heldigvis er jeg ikke den som blir oppkavet eller urolig i slike situasjoner. Jeg tok det under vasken for og se hvor ille det var. Det var veldig dypt og det så jeg men det var en flerre så jeg tenke at det bare var og trykke den på igjen. Jeg er en som ser veldig lett på ting så jeg fant jo bare frem ett plaster og litt tape jeg tenkte jeg skulle ha på. Ettersom mamma ikke er noe forberedt i medisinskapet sitt helt til onkel kom inn i rommet igjen og spurte hva i alle dager jeg drev med. 1,5 time etterpå sitter jeg og mamma på legevakten og ler av det som nettopp har skjedd. Han ville gi meg 2 sting i fingeren men ettersom jeg er så utrolig redd for nåler sa han at han kunne strippse det om det var det jeg virkelig ville.

Strips ble det og nå har jeg 10 dager uten skikkelig dusj, 3 uten noe som helst alkohol og bare bruk av venstre hånd i 10 igjen. 2017 LETS GO! Håper deres slutt på kvelden ble litt bedre enn min og så må jeg bare avslutte med en ironisk liten

GOD JUL 

Last nights dress

 • 25.12.2016 kl. 14:42


 

Jeg er blitt så forelsket i denne kjolen så den kommer garantert til og bli brukt mye fremover! Nydelig stoff og god kvalitet var det også! Men det bruker det jo og være hos Dmretro. Denne selger de også i svart og uten armer pluss mange andre nydelige kjoler! Link til kjolen HER. 

Tradisjoner slipper inn og vi er klare for kvelden

 • 24.12.2016 kl. 15:42

Julen må være min favoritt årstid! Alt handler jo om familie, venner og glede.. Det blir jo ikke bedre enn det! 


Buster har vert klar til og plukke rester i flere timer nå.

Foren flittig dag dette har vert! Jeg har både baket brød og julekaker, vert ute med hunden 3 ganger, sett alt jeg har villet på tv, laget riskrem og vert med og få middagen på plass. Jeg var egentlig veldig skeptisk på om det var vits og sette på tre nøtter til Askepott i år men i det introen begynte hev jeg og mamma oss i sofaen og satt der som noen unger.. Jeg var 10 år igjen det øyeblikket, hahah. Nå er vi alle klare for kvelden og det eneste som gjenstår er å få ned resten av gavene og hive på seg finstasen! Så jeg får hive meg rundt og bli klar. Tenker og legge ut bilder fra kvelden imorgen eller i kveld, vi får nesten se hvordan kvelden blir. GOD JUL DERE 

Glossy box

 • 23.12.2016 kl. 15:41 

En stund siden nå ja, jeg har en del og fortelle dere men, tenker vi tar det litt etter litt ;; For en stund siden begynte jeg med noe som heter glossy box. Jeg gikk og vurderte det veldig lenge og fikk meg endelig til og starte. Glossy box er en eske med skjønnhetsprodukter dere får 1 gang i måneden. De har hjelpt meg veldig mye med og finne produkter jeg liker og som jeg garantert kommer til og fortsette med. Ikke minst så går du gjennom en test der du må svare på spørsmål når du begynner med det slik at de spesial lager eskene perfekt til nettopp deg, din hud, stil og håret ditt. Det er jo genialt. Jer er vertfall veldig fornøyd med disse bokene, og her er hva jeg fikk i desember boksen min! 
Denne luktet virkelig godt, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til og kjøpe den etterhvert! 


En slik har jeg frafør og annbefaler den virkelig, kunne ikke byttet denne mot noen som helst annen børste!


Denne har jeg ikke prøvd, men gleder meg virkelig til og gjøre det ;;


Denne skal jeg være ærlig og si at ikke var helt meg, men jeg har heldigvis 2 søstre som garantert kommer til og like den så ingenting går til waist! 
Denne likte jeg veldig godt og kommer virkelig til og bruke mye! 

 

Synest du Glossy Box virker intressant? Prøv det HER! 

 

Den perfekte måten å starte dagen på

 • 16.12.2016 kl. 19:24

Den perfekte måten å starte dagen på er jo garantert med den riktige frokosten! Jeg elsker å lage forskjellige smoothie bowls, det blir liksom noe helt aent enn smoothie men samtidig ikke. Tror jeg kanskje liker det bedre fordi jeg får toppe det med akkurat det jeg vil, haha. Jeg har forsket så mye med disse oppskriftene og de blir så utrolig gode når du får det til! Jeg har feilet skikkelig og tvunget i meg en skål med avokado, vann og spinat. Hahah ikke min favoritt for og si det slik, men jeg klarte og mekke sammen en bra oppskrift med de to også tilslutt. Det er altså bare fantasien som setter grenser for denne frokosten. Men uansett så har jeg tenkt og vise dere den grunnoppskriften jeg bruker mest! 
 

Grunnoppskrift Smoothie Bowl:

1 hel skrellet banan
1-2 dl vann 
1 dl bær

Mix alt sammen, hell i skål og topp med det som passer deg best.

Det er rett og slett så enkelt! Idag brukte jeg blåbær i og toppet med puffet ris, mammas hjemmelagde nøtt og kornblanding (tenkte og legge ut oppskrift på denne ettersom den er utrolig god og ikke minst sunn) og blåbær. Jeg pleier også å bruke samme oppskrift bare at jeg bruker jordbær, bringebær, mer banan osv. Som jeg sa: Det er bare fantasien som setter grenser. En ekstra bonus er jo at de metter skikkelig, jeg kan spise dette til frokost og ikke føle noe behov for mat før middag så lenge jeg tar meg ett eple eller noe lett til lunch. Prøv du også vell! Har du allerede en oppskrift så prøver jeg den mer enn gjerne ut ♥

IN LOVE WITH THE PERFUME

 • 14.12.2016 kl. 20:07
Parfymen kan kjøpes HER 30ml og HER 50ml

Jeg har ærlig brukt den samme parfymen i 1 år nå, og da mener jeg BARE den ene, så jeg tenkte.. Kanskje jeg skal prøve noe nytt? Kanskje jeg finner noe som passer meg bedre? Og gjett om jeg gjorde! Altså, jeg har jo ikke brukt den mer enn idag men jeg er virkelig IN LOVE! Beste kjøpet idag var garantert denne, ikke at jeg kjøpte noe spesielt aent enn julegaver utenom da, men den var virkelig verdt det. Den lukter veldig friskt og er litt søt, jeg bare elsker den. Jeg kjøpte den i 30ml ettersom det er første gangen jeg kjøper den og jeg vil være sikker på at jeg kommer til og bruke den. Det er jo unødvendig og kjøpe 50ml og ikke bruke den opp. Så for dere som liker en litt dør og frisk parfyme anbefaler jeg virkelig at dere prøver ut denne neste gang dere er på ett parfymeri ♥

 

5 ulemper med å bo alene

 • 12.12.2016 kl. 20:38

Som tenåringer drømmer alle om å flytte hjemme fra og bevise at det går an og klare seg selv også. Men alt er ikke bare dans på roser og når du endelig har flyttet for deg selv innser du hvorfor, haha. 

- Du må spise alt alene. Jeg elsker familiekos, taco fredag, søndagsmiddag og alle de tingene. Uheldigvis er det ikke slik når du bor alene. Selvfølgelig kan du ha kos, taco fredag og søndagsmiddager men det blir jo ikke det samme uten familien. 

 

- Du må bruke penger på dopapir. Jeg vet vi trenger det men det er mange andre ting jeg heller skulle brukt de pengene jeg bruker på dopapir i året altså... Høres jo ut som jeg kjøper nytt hver dag, men det gjør jeg ikke altså, haha. Men vi må jo ha det. 

 

- Det er bare du som roter. Jeg har ikke vert den mest ryddige personen for og si det slik, og ærlig.. Ja, jeg har beskyldt søsknene mine for og ha rotet noe jeg har rotet. Hvem har ikke? Problemet er at når du bor alene er det bare en person og skylde på. Dette var egentlig bare en plage i begynnelsen ettersom jeg er blitt mye flinkere til og ikke rote men jeg vil fortsatt si det er en ulempe.

- Ingen kontrollerer når du unner deg noe litt for søtt i uken. Det å måtte si nei til seg selv er fælt så da er det mye bedre og ha mamma der som sier nei isteden, men nei ikke nå lenger. Jeg skal være ærlig med dere, jeg har sprukket opp til flere ganger men det kommer seg. 

 

- Mamma er der ikke når du er syk og har mensen. Jeg har vert en veldig mamma jente siden jeg var rundt 12/13. Det er jo der alt med puberteten begynner å jeg tror virkelig på utrykket som sier: ´´Mamma vet best``. Men nå er ikke mamma der for og pleie meg når jeg vil det. Så løsninger må jeg finne selv. 

 

Min ansiktsrutine

 • 11.12.2016 kl. 18:48

Søndag er jo virkelig en dag der du har tid til og gjøre ting. Jeg har faktisk brukte dagen på jobb som jeg kom hjem fra i 2 tiden. Jeg har også vert på fjelltur, hah. Det var veldig spontant egentlig, bare hev fra meg, tok på tur klær og gikk. Men så utrolig befriende det var, ikke minst når mobilen ladet ut og jeg var uten musikk. Først ble jeg litt oppgitt men det var faktisk, en av de bedre turene jeg har hatt når jeg har gått alene. Skal virkelig begynne og legge øreproppene igjen hjemme noen ganger for det var fantastisk! Men til poenget, vi vil jo ikke at hele innlegget skal bli småsnakk. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere min rutine for ansikt siden jeg uansett skulle gjennomføre den.

 

My Faceroutine:

- Lunket vann. For og få åpnet porene pleier jeg og legge en varm/lunket klut over ansiktet i noen minutter (det er viktig at den er varm hele tiden). Eller du kan selvfølgelig gjøre rutinen etter en god dusj, noe som er blitt mer og mer vanlig for min del etterhvert.

 


 

- Galacial Marine Mud Mask av Epoch. Denne påfører jeg i ett jevnt lag der jeg vil ha den. Når jeg begynte og bruke den tok jeg den over hele ansiktet, men nå pleier jeg bare og ta haken og over nesen, og hele ansiktet noen ganger slik som idag. Når den har tørket kan du velge mellom å vete den og la den tørke enda en gang eller og bare skylle den av. Når du veter den dytter du bare litt vann på og gnir det sammen. Helst bruk lunket vann både når du veter og når du skyller av. Så er det bare og tørke seg.

 


 

- Biotherm Aquasourse Cocoon. Denne påfører jeg ettersom huden min blir veldig tørr rett etter bruk av Mud masken. Denne bruker jeg også hver kveld før jeg legger meg. Jeg hadde tørr hud en stund og lette lenge etter en ansikts krem som kunne hjelpe. Da jeg prøvde denne av en venninne var jeg virkelig reddet, den er fantastisk på huden, så om du har tørr hud funker denne supert.

 

Andre ting jeg gjør for at huden min skal hode seg frisk: 

 

- Vasker sminkekostene mine ofte. Selv om jeg har en til hvert bruk samler det seg mye urenheter i sminkekostene, noe som er med på og ødelegge huden. Derfor er det viktig og vaske dem uansett. 

 

- Drikker mye vann. Dette er kanskje det viktigeste jeg gjør for og holde huden fin. Vann hjelper virkelig med og skylle ut urenheter i kroppen slik at du blir kvitt de. Altså: Vann hjelper deg og holde hele kroppen i sjakk. Jeg merker veldig fort om jeg har en uke der jeg er dårlig til og drikke vann. 

 

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med en god skål frukt og Frikjent. Anbefaler virkelig den serien for dere som ikke har sett den, den er sykt bra. Så må dere har en flott kveld videre! 

 

 

Make it permanent

 • 10.12.2016 kl. 10:48

Dersom en person spør meg hvor mange søsken jeg har svarer jeg alltid 7. Skulle jeg vert en av de som er veldig nøyaktig på dette hadde jeg svart: 4 ekte brødre, 2 halv brødre og 2 ste søstre. Men det er jeg ikke.. Uansett hvilket ord som kommer fremfor søster eller bror vil det alltid stå søster eller bror bak. De er familie uansett hvor de kommer fra ♥

Nå som jeg har fått frem at alle mine søsken er likegyldige uavhenging av foreldre og om de er mitt blod eller ikke, kan jeg be dere senke skuldrene.. For jeg har ikke tenkt og skrive noen novelle. Lenge har jeg lett etter en tatovering som kunne representere mine søsken, dessverre uten hell. Så jeg tok saken i egne hender. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ble så utrolig fascinert av denne måten og representere søsken på.. Men jeg så en jente på instagram som hadde en tatovering. 3 firkanter, hver enkelt med forskjellig bokstav i altså hennes 2 søsken og henne selv. Jeg dro frem tegneblokken og blyant og prøvde om og om og om igjen. Til jeg tilslutt klarte det! Denne skal representere meg og mine søsken resten av livet mitt:

I dette designet er det 8 firkanter:
- 3 ekstra markerte i 3 forskjellige størrelser for oss søstrene.  
- 4
smalere for hver enkelt bror. 1 stor, 2 like store (tvillinger) og en mindre. 
- 1 helt sort for lillebroren vår som vokser opp med utrolig mye motgang i livet.

 

Å få tatt denne er en av de tingene jeg ser mest frem til, jeg er allerede utrolig knyttet til den og det er jo bare en tegning. Den hadde umulig betydd like mye om jeg ikke hadde brukt så mye tid på og tenke gjennom hvordan alt skulle passe oss 8 perfekt. Altså ett lite tips fra meg til deg dersom du tenker å ta en tatovering: Ikke let etter tatoveringen din, ler etter inspirasjonen til og skape en egen. Jeg er vertfall 100% sikker på at det betydde mer for meg. 

 

This Happend

 • 09.12.2016 kl. 19:48

Long time no see!

Jeg har vert borte en stund nå og det er mye som har skjedd men isteden for og skrive ett langt innlegg som jeg egentlig kunne unngått om jeg ikke hadde vert borte fra bloggen skal jeg spare dere å si det kort og rett ut isteden, dette har skjedd: 
 

- Jeg og Lukas er kommet tilbake til hverandre for og bli. Det var virkelig lykke og se han igjen. Selv om han ikke er i topp form kommer alt til og bli som det var, om ikke bedre! Gleder meg virkelig til og tilbringe mye tid med han etter nyttår! 

 


 

- Jeg og Marius er cut off. Sikkert det største som har skjedd siden sist, men det var for det bedre og vi var ganske enige at vi ikke kjente hverandre godt nokk til og være noe mer enn venner. Vi er fortsatt venner og det er det som er viktigst! 

 


 

- Mine vippe extensions er long gone. Jeg taklet det bare ikke. Å våkne hver dag med en vippe i fjeset og det tullet med og måtte børste de HELE tiden? ´´Du må lide for skjønnheten``.. Nei ass. 

 


(Ja, jeg har fått beskjed om at jeg hadde dobbelt øyebryn)

- Det har vert halloween. Jepp, vi gikk som det minst skumle du kan gå som.. Superhelter! Noen må jo redde folk på halloween også ;;

 

Gold number 19 balloon
 

- Jeg har blitt 19! Jeg gikk og tenkte at dette virkelig var ett ubrukelig år egentlig til jeg innså at jeg er heldig som i det hele tatt har nådd hit. Hvert år gjelder uansett hva du får lov til og ikke! 

Ikke så mye som har skjedd egentlig altså. Litt små ting her og der er det jo, men de største tingene er vartfall tatt med her. 

Så snakkes vi snart! 

Tiril Korneliussen

Kokkelærling i Kalvåg. Poster litt av hvert som faller meg inn fra: Mat, Mote, Foto, Sminke, Hverdag og ja egentlig det meste. Leser gjerne deres blogger så add meg da vell!

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no